Radioactive Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Po pierwsze ... Chciałbym się dowiedzieć czy są to dobre/markowe pamięci ? Przymierzam się do zakupu 512MB DDR (400 Mhz) i zastanawiam się nad tą firmą, bo słyszałem pochlebne wypowiedzi o niej ... A po drugie, to mam możliwość zakupienia tego: Patriot 2x512MB CL2.5 PSD1G400K za 300 zł. Miałem przeznaczyć na nową pamięc nie więcej niż 200 zł, ale jeżeli według Was to jest okazja to chyba z niej skorzystam :) Z gory dzieki za (szybkie) odpowiedzi :D Edytowane 20 Listopada 2005 przez Radioactive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=128517&hl=patriot ciężko poszukać, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 OK, wielkie dzięki ( :mur: ) A może odpowiesz na moj drugi podpunkt ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Nówki na allegro są za 400zł, jeśli dostaniesz gwarancję (czyli paragon, bo pamięci mają gwarancję wieczystą) to zaoszczędzisz stówę. Jest duża różnica niędzy 512 a 1024 MB ramu, wg. mnie się opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Tzn. bylaby do nich gwarancja sklepowa (niecałe 5 lat, bo te pamieci sa uzywane) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...