jakuboff Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Przy instalacji WINXp nie odczytał i musiałem go pominąć. Zapomniałem dodać w tym temacie, może ma to związek z tym plikiem. Nie znam też lokalizacji tego pliku więc znajdzie się jakiś człowiek, który mi pomoże to niech poda też ścieżke dostępu tego pliku. Moj email to kff @ o2.pl bez spacji. Chyba nie jest to niezgodne z regulaminem? Dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuboff Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Dlaczego nikt nie chce mi go przesłać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja ci go wyslalem. NAjlepiej by jednak bylo gdybys sam go sobie dogral z plytki przy uzyciu konsoli odzyskiwania i komendy expand. Plik który ci wyslalem znajduje sie w x:\windows\system32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...