luki2 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Witam Posiadam mocno porypana plyte DVD,(nie przeze mnie) probowalem ja odczytac w nagrywarce dvd LG(jeden z nowszych modeli) ale niestety nie dalo rady. Pliki kopiuje ale niestety nie wszystkie wiec mam pytanie czy sa jakies domowe srodki aby zniwelowac jakos rysy? Wiem, ze mozna oddac plyte do profesjonalnej regeneracji ale mi sie to nie oplaca. Ewentualnie jeszce bede mial mozliwosc sprawdzenia w NEC'u ale tez watpie czy to by cos dalo. Piszac domowe srodki mam na mysli jakies plyny, pasty itd. co o tym myslicie?? Z gory dzieki za pomoc. Pozdro ps. probowalem oczywisice programami i nic to nie dawalo wiec ten sposob odpada. Edytowane 19 Listopada 2005 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 DVD Diagnostic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 DVD Diagnostic badcopy pro nie pomogl a to ma pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 badcdrepair ja korzystam i niema bata naten program.Spróbuj i daj znac czy pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...