Ptasior86 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Odrazu mowie,że żaden z komponetnów nie był kręcony. Problemy są 2. 1. Nie moge niektórzych plików rozpakowac,albo zainstalowac ponieważ wystepuje błąd CRC lub jakis inny katastrofalny. Dotyczy to roznych plików, nawet sciagany z roznych serverów. Juz raz pisałem i dotyczylo to instalki 3mdak 03/05 itp 2. Od jakiegos czasu komputer się sam resetuje tzn. Pojawia sie szybko niebieski ekran cos jest napsiane ,ale szybko znika i restaruje sie komp. Byw czasem ,ze sie restaruje w grach,albo w windowsie. Czestotliwosc restartów jest rozna czasem raz na dobe czasem w ogole,azn nagle po kilu tygodnia znow. Mam windowsa xp service pak 2. Pomyslałem,ze cos moze byc nie tak z prockie, ramem,albo płyta głowna. Tak wiec zrobilem test superIp -wszystkie mozliwe tetsy do 16k po 32M działają bez błedów. Nastepnie puscilem na 8h kompa w pirmie95 działa bez zarzutów. Pozniej przetestowałem ram memtestem86 i wszystko wporzadku z ramem. Czy problem moze tkwic w windowsie xp? Edytowane 19 Listopada 2005 przez Ptasior86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jaki masz zasilacz ? Sprobuj zapodac inny i przetestuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasior86 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Mysle ,że wystarczajacy bo 420W chiftecha. A a konfiguracja do AMD 3000+/ASUS A8N-SLI/ 2x512dual geli/ dysk 120 samsung / radeon 850XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...