DareX Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 mam taki problem, gdy są włączone głośniki to wydobywa się z nich raz za czasu "cichy pisk" nie wiem co to może być. Prosze o jakąś porade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 slyszysz dysk, slaba filtracja karty muzycznej pewnie zintegrowana i/lub slaba filtracja zasilacza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareX Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Tak mam zintegrowaną kartę muzyczną wtedy prob, to najlepiej kupić kartę dzwiękową,wtedy problem zniknie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 nie jest to powiedziane wiele zalezy od samych glosnikow czy tez mobo a takze zasilacza i ich ekranowania oraz jakosci sieci w domie itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareX Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 aha tak to wygląda, to dam sobie z tym narazie spokój. Dzięki za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...