dagber Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zastanawiam się nad kupnem płyty. Na razie moje typy to GIGABYTE GA-7VAX lub CHAINTECH 7VJL. Co wybrać, a może macie inne typy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Z tych dwóch brałbym Gigabyte`a. Sporo recek jest w necie, a już się do niej przekonałem. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Gigabyte robi naprawdę fajne płyty aczkolwiek w tej chwili pod amd wybrąłbym epoxa 8K9A ale z tych co podałeś to bym brał Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Kup sobie Epoxa na KT400 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Ja polecam Abita ew. MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 A czy ta płyta ma być wypas z najnowszymi technologiami czy raczej prosta. wypas plytka to ASUS na nForce2 :D skromniejsza lecz opcji w biosie nie brakuje - MSI KT3Ultra2 lub MSI KT4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 CHAINTEC APOGE czy jakos tak nie znam inychh ale ta plyta zajebisci wyposazona i zajebiscie sie kreci ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Odradzam tobie kupno APOGEE sam ja posiadam i sie troche zawiodlem na niej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 KOLO co cie w niej zawiodlo bo wlasnie kupilem znajomkowi ostatatnio nie pamietam jaki model tak zlota i jescze jest z 10 dni zeby odac nazraie ejst ok ladnie sie kreci itd ! mzoesz rozwinac sowja wypowiedz !? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Epox 8RDA+ - zdecydowanie! Za 575zł super płytka z nForce'm 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 nForce niby mowi na tak ale ja bym sie w to nie pakowal ale kto co lubi :-) ! PLyty EPOXA sa niezle ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 KOLO co cie w niej zawiodlo bo wlasnie kupilem znajomkowi ostatatnio nie pamietam jaki model tak zlota i jescze jest z 10 dni zeby odac nazraie ejst ok ladnie sie kreci itd ! mzoesz rozwinac sowja wypowiedz !? Przeciw: -Brak dzielnika 1/5 -z moimch testow wynika ze jest wolniejsza od gigabyte na 266a ktorego mialem wczesniej ale to tylko moja opinia -no i mniej wazne ale zawsze:slaby support chaintecha ostatni bios do tej plyty zostal wydany 23/08/02 Za: duzo bajerow typu c-box, sluchawki etc. ale ogolnie to ciesza one tylko oko bo jakosc i wykonania jest conajemniej slaba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 thx za odpowiedz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Epox 8RDA+ - zdecydowanie! Za 575zł super płytka z nForce'm 2.Też jestem za tym Epox'em a z tego co podałeś to Gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...