devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Mam taki dziwny problem. Wczoraj kupiłem asusa p4s8x, 512 mega ramu ddr333 oraz procesor p4 2.4 ghz. Wszystko było by ok gdyby nie to... że każda praktycznie gra działa przez kilka minut. Potem mam "program wykonał nieprawidłową operację...". Oprócz tego wysypuje się internet explorer i sporadycznie komp sam się resetuje. Procesor się nie przegrzewa... Sprawdzałem na windowsie millennium i xp. KTOŚ MI POMOŻE??????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 pamieci ! sa padnieet na 99% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Dokladnie Kupmel mial takie same objawy i tez sie okazalo ze to byl ram ale podnieslismy napiece do 2,65 i teraz jest wszystko ok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 devastator nie podnos zadnego napieci jesli ram jest nowy i kupiony w sklepi na miejscu musza ci wymieniec a TY Kolo opdpisz na posta z plyta ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Dzieki... ram jest nowy, jutro jade do sprzedawcy.... thx ndx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 czy ty DEVASTATOR masz na imie paweł? bo znam takiego kolesi aktóry kupił identyczną płyte kilka dni temu i ma taki sam problem z pamięciami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 P.S. to napewno ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 no problem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 troche <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnieta jest ta plyta ja po podkreceniu i podwyzszeniy napiecia na CPU mialem ni z tad ni z owąd chamskie resety. (temp CPU w normie) ogolnie biorac <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa płyta do overclockingu (P42,5 stabilnie na 2,9XX) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 eeeeeeeeeee ja jeszcze jej nie zdazylem podkrecic.... ona ma jeden dzien!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 a skoro juz mowa o plytach to na ile moznaby podkrecic P4 2,4B i jak go chlodzic??? Na ta chwile bedzie chlodzony Volcano 7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 nie proponujcie devastatorowi zmienić napięcia, ja znam tego kolesia( chodziłem z nim na angielski), na komputerach zna sie tyle co przeczytał w komputerświecie, ostatnio powiedział że "karty graficzne na chipsecie ati są bardzo niedopracowane i niewarto ich kupować" ;P oraz że karta gf2mx400 jest kartą high-endową, dzisiaj za to prubuje wszystkim wmówić że na max detalach na gf2mx ma 300FPS w QUAKE 3 arena, ten gościu to jeden wielki LOL i ROTFL. P.S. Jeżeli to Paweł czytasz to polecam ci przeczytać sobie cały dział FAQ, potem kilka testów na np. www.benchmark.pl to może będzie z tobą inna rozmowa pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 wejść do setupu Quick Power On Self Test - disabled reset .. powinien wyleciec na teście ramu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 ekhm ja nic nie mowie ale sam mam 250 fps w quaku... na gf2 mx400!!! O co ci maciek (michalak) z inna rozmowa??? ja nie mowilem ze radeony sa gorsze od geforce'ow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 nie proponujcie devastatorowi zmienić napięcia, ja znam tego kolesia( chodziłem z nim na angielski), na komputerach zna sie tyle co przeczytał w komputerświecie, ostatnio powiedział że "karty graficzne na chipsecie ati są bardzo niedopracowane i niewarto ich kupować" ;P oraz że karta gf2mx400 jest kartą high-endową, dzisiaj za to prubuje wszystkim wmówić że na max detalach na gf2mx ma 300FPS w QUAKE 3 arena, ten gościu to jeden wielki LOL i ROTFL. P.S. Jeżeli to Paweł czytasz to polecam ci przeczytać sobie cały dział FAQ, potem kilka testów na np. www.benchmark.pl to może będzie z tobą inna rozmowa pozdrawiam wszystkich nie podoba mi sie to ze robisz z niego takiego debila tu na forum ! staryy nie obrazaj go ! kazdy kiedys zaczynal ! a ty swoimi odpowiedziemi tez wiele nei pokazujesz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 ...ale to nie jest karta highendowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Przepraszam cie devastator jeżeli cie uraziłem, ale nie lubie ludzi którzy mówią wszystkim dookoła że są Bóstwem w komputerach i że inni to dla nich lamerzy a tak naprawde g*** sie znają. NDX po prostu nieznasz kolesia i tyle. nierozpoczynajmy nowej kłótni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 ja nic takiego nie powiedzialem, prosilem tylko o pomoc w sprawie niedzialajacych programow!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 dobra PAWEŁEK, nie będe więcej robił ci "reklamy" na forum. sami się na tobie poznają. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 mam 250 fps w quaku... na gf2 mx400!!! wyspałeś sie dzisiaj??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Bueheheh jak patrze na te pogadooshky to mi sie lać chce .... dobra powiem tak ( celem sprostowania) Deva powiedział że nie opłaca sie kupować radeona 9500 pro tylko ge force'a ti 4200 bo sa na tym samym poziomie zaawansowania GÓWno Prawda..... [poczytaj pawel] po second to paweł powinieneś podnieść napiecie na pamieci bo i tak jutro je oddajesh wiec co ci lezy stary.. daj im 2,55 i bedzie spoko (a jutro przyjda nowe:P) nomm a ty ndx nie masz co bronic goscia bo go nie znasz .. to tak jakbys broniac lamera sam nim byl i w ogole po co go bronisz i po co ta glupia gadaka i qlootnia eeeh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 mam 250 fps w quaku... na gf2 mx400!!! wyspałeś sie dzisiaj??? Z pro-player configiem i mocnym procem ... do zrobienia (na m64 miałem 100 fps na moim configu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Aha i te 250 fps w quake'u to tez dobra bajeczka..........hmm a ja na swojej rivie z odswiezaniem antyizotropowym ;P mialem 450 fps i w 3d marq okolo 28tys. 3d mark's ...no wiec... wyspales sie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 mam 250 fps w quaku... na gf2 mx400!!! wyspałeś sie dzisiaj??? chcesz zrzut ekranu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Maciex nienajeżdżaj na ndx to on poprostu nieznał tego kolesia (już zna GG POWER). poczekamy na następne posty tego kolesia. bo 250 FPS to ja mam troche mniej na radku 9700PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 mam 250 fps w quaku... na gf2 mx400!!! wyspałeś sie dzisiaj??? chcesz zrzut ekranu?w jakiej rozdziałce masz te 250fpsów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 1024x768 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 z tego co mi mówił to ma 1024*768 przy MAX DETALE, kolesia porąbało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Panowie koniec tematu ! MacieX jak dla ciebie moge byc lamerem P.s jestem lamerem najwiekszyma an swiecie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 1024x768 no cóż-no comments Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...