Skocz do zawartości
devastator

p4s8x p4 2.4 ghz i... wysypany software

Rekomendowane odpowiedzi

Pawełek w ch*** voda z tym 250 fps przy 1024x768 oczywiście ze mogles mic cos kolo tego ale na twojej karteczce gf 2 mx moglo to trwac 2... moze 3 sekundy.....tak samo na mojej rivie mialem 198 klatek na ulamekj seqndy i UDALO sie zrobic screena....moze chcesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekhm ja nic nie mowie ale sam mam 250 fps w quaku... na gf2 mx400!!! O co ci maciek (michalak) z inna rozmowa??? ja nie mowilem ze radeony sa gorsze od geforce'ow.

Muszę prawdzić na swoim sprzęcie. Mam nadzieję, że potrafi wyświetlić ponad trzy cyfry :lol: Devastator! Pokaż tego "zrzuta", bo nie jestem błogosławiony i muszę zobaczyć (gdzieś tu był jeden co miał 4800 w 3DMarku na MX100/200). Cuda panowie szlachta, cuda... 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawełek widzę ma słabe nerwy bo po rozszyfrowaniu go zaraz przestał słać posty, chyba sie przestraszył ze walnął głupotę na poziomie lamera lamerskiego w połączeniu z lamerem LoL co za koleś i jeszcze boi sie pogadać tylko wali blocki na prawo i lewo, podniecając się każdym coraz bardziej. Paweł G radzę ci poytaj sobie troszkę a potem zabierz głos bo jak na ten czas to twój hardware stoi na poziomie depresji na Żuławach...pogadamy jak sie doksztalcisz bo do tego czasu nei znizam sie do TWOJEGO poziomu młotq....Pozdrawiam @LL :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę was bardzo oto mój screenshot. Miałem trochę kłopotu z odpaleniem quaka z powodu tego ramu :) ale wreszcie się udało. http://members.chello.pl/pgabry/shot0002.jpg Miłego oglądania. Pozdrowienia dla serdecznego maciexa.

Człowieku! Ja w GL Exces mam miejscami 450 FPS ale średnia spada do 150 :lol: Pokaż wynik końcowy (naciśnij "~" ) i wtedy pokaż. Twój zrzut pokazuje najbardziej czarną planszę, gdzie nie ma zbyt wielu detali. Oj, jesteś jednak LOL...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ,troche pokory ;] ,czlowiek najwidoczniej w swiecie niewie co to timedemo ,zamiast go zjezdzac trzeba uswiadomic ;].Devastator ten shot co dales jest gowno warty ;] ,przy odpowiednim farcie mozna miec chore ilosci fpsow ale w JEDNYM miejscu i to bez akcji.Jesli chcesz zmierzyc ile masz NAPRAWDE to trzeba zrobic przejscie timedemo, wtedy ci wyjdzie SREDNIA ilosc klatek na sek w danym demie i to ma znaczenie ,nie chwilowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro jednak wiesh co to timedemo ,to w takim razie poprostu ladnie okreslajac "naginasz fakty" lub tesh bardziej dobitnie "walisz kity" :) ,jestes zapewne typem czlowieka ktory w grach sieciowych cheatuje i sie jara zwyciestwem oraz porownujesz z kolegami dlugosc pisiorkow (tyle ze koledzy z piaskownicy).Jesli chcesz zeby cie ludzi serio traktowali na tym forum to pisz dokladnie co masz na mysli :wink: .A tak BTW, to sprawdz czy twoj ram to przypadkie nie jest SEITEC ,duzo sie ostatnio tego badziewia sprzedaje (niestety dla ludzi nieobeznanych z kompami).Milego geforca :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a możecie mi podać dokładne polecenia na odpalenie timedemo w q3 i jak sie sprawdza średnią??

s_initsound 0

snd_restart

timedemo 1

demo four lub demo demo001 w zależności od wersji gry.

Zrób sobie plik tekstowy o nazwie demo.cfg, wpisz w nim te komendy i potem nagraj do katalogu baseq3 i potem wystarczy w konsoli wpisać po prostu:

exec demo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lecąc na wyspę z quadem na q3dm19 ja mam od 160 do 198 (dokładnie) fps gdzie plansza to 1/3 siakies texturki i troszke grafy (a najbardziej grafa wysila sie na rysowanie quada a u ciebie go nie ma) ((czyżbyś go wczesniej wzial i oszukiwal :) )) RESZTA TO CIEMNOŚĆ - CZARNA OTCHŁAŃ gdzie MOJA RIVA TNT 2 M64 - <span style="color:red;">[ciach!]</span>o nad <span style="color:red;">[ciach!]</span>o osiąga ok 200 FPS też przy max detalach ale na bilinear. Czy mówiłem już że to było totane z(a)walenie z twojej strony?....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...