kordianek Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Witajcie Mam ~ 500 zl na karte. Jak wyglada porownanie wydajnosci wykreconego 9800 Pro a 6600 GT (oba na AGP)? Chialbym karte raczej nowa ( chodzi mi o gwarancje ). Jeden przekonuje 256 bitowa szyna pamieci, drugi sporo wiekszymi taktowaniami. Dodam, ze specjalnie mi sie nie pali moglbym poczekac 2 miechy z zakupem, ale watpie zeby przez 2 miechy x800 gt spadl do takiej ceny :-P Wiec co polecacie? Pozdrawiam Kordian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 6600GT jest lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 6600GT LePSZy, ALe DrożSZy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Wypowiem sie,jako ze mialem obie karty.Jesli grasz w gry wykorzystujace dx9c od strony graficznej rzecz jasna to wydajnosc 6600 GT znaczaco wzrasta.wazam ze to lepszy wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 No ja zamówiłem 6600GT ale jeszcze nie dotarł :( Ale podobno niezła wydajnośc i niezle sie kręci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordianek Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 wielke dzieki do tej pory bylem raczej za radeonkiem ( jakis sentyment... nie wiem skad :-P , ale chyba mnie przekonujecie Pzdro Kordian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...