Impala Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Witam mam taki problem dokupiłem pamięć 265 ddr 2100 i po wlozwniu razem z 128 ddr 2100 niechce mi się wlonczyć system i wyskakuje niebieski ekran z błędem , a jescze inaczej komp nie ładuje się ani monitor nie wlancza i zaczyna pipczeć , przy ładowaniu pisze przy ddr 0 1 :huh: :unsure: niewiem oco chodzi ?? czy coś trzeba w biosie zmienić ?? czy jak :? jak trzeba te pamieci wkladać .. układ mam trzy sloty na płycie :-| Moja płyta głowna ESC K7VTA3 VIA266/DDR SOC.A ... aha i jak włoże same 256 to komp zaczyna pipczeć i to wszystko ... na każdym slocie ://// Edytowane 20 Listopada 2005 przez Impala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Wniosek prosty albo pamięć jest walnięta albo nie lubi sie z twoją płytą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Twój wniosek jest conajmniej błędny :wink: Zresetuj bios i wtedy wybadaj czy się odpali. Tu chodzi tylko o timingi i ewentualne podniesienie napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...