Th Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Czy może ktoś wie z was dlaczego karta dżwiękowa która jest na tej płycie cholernie nieraz trzeszczy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Moze sie cos przegrzewa. Ja mam podobnie na drugim kompie (PIV 1.7) na plycie JetWay. Jak sie dlugo siedzi to popewnym czasie dziek staje sie nieczysty (jakby plywal ;) ) a z czasem zanika :(. Komp stoi w szafce i nie ma dobrej wentylacji :( Ja zapodalem wiatrak na radiator z grafy czas sluchania bez "plywania" ;) wzrosl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Sprecyzuj "trzeszczy". Bo możliwe że to głośniki, ja mam jakieś takie Media Tech'y i jak delikatnię uderzę w blat biurka terz trzeszczą, już ktoś o tym pisał że wykonanie jest do duszy, kable latają itp. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 sprobuj poruszac wtyczka od glosnikow w gniezdzie, moze pomoze :) ja tak mialem i pomoglo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Nie to nie są ani głośniki ani wtyczka.Jak zainstaluję inną kartę dżwiękową to dżwięk jest w porządku, więc to napewno problem z kartą.Dzięki za zainteresowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Th, to chyba jedyny / pierwszy przypadek problemu z dzwiękiem na tej płycie ... u mnie wszystko OK (7VAX), a zaznaczę że sprzęt u mnie się grzeje zauważanie, jako że mam otwartą obudowę -> brak cyrkulacji powietrza wewnątrz. U znajomego na Shuttle "cośtam" (model na KT266) tyż był taki problem - przyczyny / remedim nie znaleźliśmy, pomogła wymiana płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@MELIO Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ja też mam 7VA i jest wszycho OK (dźwięk jest cool, już testowałem wszystkie kanały), a temperatury mam niskie i cały czas zamkniętą obudowę! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Znalazłem odpowiedź na moje pytanie.Okazało się że po zainstalowaniu windowsa xp problem się rozwiązał.Trochę to dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...