remiky@ Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 WItam wszystkich Mam nadzieje, że robie topik w dorym miejscu. Chciałbym was poprosić o zestawienie kompa do 4.600PLN(bez monitora, nagrywarki dvd,obudowy,myszki i klawiatury,karty dzwiękowej). Czekam na wasze propozycje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Wyżej masz opracowanie, masz dział co kupić, trudno popatrzeć i poszukać... Do czego potrzebujesz kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Sadzac po avatarze i konfigu jaki teraz ma, to do gier... i kto by przeznaczal tyle kasy na kompa do netu? oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Sadzac po avatarze i konfigu jaki teraz ma, to do gier... i kto by przeznaczal tyle kasy na kompa do netu? oONo ale zawsze lepiej potem złożyć kompa, chodzi mi o to: gry->AMD, praca->Intel i dlatego sie pytam ;) Edytowane 20 Listopada 2005 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 nie grzechu. gry -> AMD praca -> AMD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky@ Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 CHłopaki ja was się nie pytam o to do czego ma służyć tylko macie mi podać parametry a i tak nie wywale aż 5000zł, chociaż że mam tak napisane w 1 poście.chce wydać ok 4400pln więc prosze was o podawanie parametrów:> Zapomniałem napisać że zajmuje się równierz robieniem grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Jak nie pytasz do czego ma sluzyc? To ci zlozymy tutaj kompa ktory bedzie sie skladal z tabletow i wypasioonych glosnikow i w ogole, a potem bedziesz zdziwiony ze ty nie mozesz pograc w nowe gry, Do pracy czy do gier? Ulatwisz chlopakom sprawe jak odpowiesz na to pytanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky@ Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Do gier i do nauki ale bardziej do gier do 4400PlN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Najwyżej kup 1 dysk: Procesor AMD Athlon 64 X2 3800+ Płyta główna DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Pamięć DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 Karta graficzna GeForce 7800 GT Asus Dysk 2XSeagate 160 GB Barracuda 7200.9 (8MB, Serial ATA II) RAID0 Razem koło 5000, ceny z komputronika na pewno znajdziesz taniej Edytowane 21 Listopada 2005 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...