PAWEEK Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 CHCĘ ZROBIĆ PANEL Z PRZYCISKAMI W JEDNYM MIEJSCU DO: - włączenia, wyłączenia komputera - restart - nagrywarka - DVD i jak to zrobić z własnymi przyciskami ??? pzdr for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 No poprostu wyciągnij guziki i przeciągnij kabelkiem gdzie chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Jak Ci kable nie starcza do dosztukujesz, a guziczki kup w pierwszym lepszym elektrycznym lub elektronicznym. ale nie do konca rozumiem, jak chcesz przeniesc przycisk z dvd... tzn otwieranie? nie wyobrażam sobie tego do końca, bo musiałby wyciągać jakieś kable z tego dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Renegat ty przeniosłeś guziki... Super Ci to wyszło link masz w sygnaturce... ;) Edytowane 20 Listopada 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 jezeli chodzi o dvd to trzeba zdjac panel czolowy, tam masz przycisk otwierajacy, odcinasz go, lutujesz do kabelkow ich przedlozenia, wsyztsko wyprowadzasz na ten panel ktory robisz, podpinasz do belkow przycisk i gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 No przeniosłem - dzięki:) U mnie na szczęście starczyły standardowe kable, więc pozostało tylko lutowanie. ale dvd nie przenosiłem;) W każdym razie powodzenia i czekamy na jakieś wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 pomogło dzięki jeszcze tylko guziki i koniec :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 jezeli chodzi o dvd to trzeba zdjac panel czolowy, tam masz przycisk otwierajacy, odcinasz go, lutujesz do kabelkow ich przedlozenia, wsyztsko wyprowadzasz na ten panel ktory robisz, podpinasz do belkow przycisk i gotowe A musi być odcinany? Przecież można dolutować kable do mikroswitcha nie usuwając go. Będziesz miał co prawda dwa wyłączniki w takiej sytuacji, ale w razie powrotu do pierwotnej konfiguracji nie musisz kombinować, tylko pozbywasz się kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...