RONIN3579 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ekspandryna przewodzi prąd dopiero po 5kV... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 @PelzaK Oj przeszkadzały przeszkadzały, tylko nie było takich możliwości, albo... takich pomysłów na wyciszanie. :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 powoli zabrałem sięza małe rozeznanie, w moim zasilaczu są 2 wiatraki, jeden odczepiłem normalnie a drugi jest przylutowany, robi trzoszke mnie hałąsu ale jednak, czy można np przeciąć kabelek od wiatraka i dać tam regulator jakoś czy można w ogóle go odciąć jakoś ? Planuje tam tylko zostawić 120mm wiatrak na górze, ale niewiem czy jak sie ten przylutowany odczepi to jak zasilka bedzie sięzachowywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...