qball Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Kto by wygral Jan Tomaszewski czy Andrzej Gołota... ja stawiam na Andrzeja :-) Weźcie udział w ankietce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 andrew!! a kto to jan tomaszewski? p.s. na ktorym programie jutro walczy hollifield(tak sie nazywa?)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 a ja stawiam na Michalczewskiego ;) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Kto by wygral Jan Tomaszewski czy Andrzej Gołota... ja stawiam na Andrzeja :-) Weźcie udział w ankietce.jakiej ankietce?? :P :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Kto by wygral Jan Tomaszewski czy Andrzej Gołota... ja stawiam na Andrzeja :-) Weźcie udział w ankietce.jakiej ankietce?? :P :? nie ma zadnej ankiety to kolejna podpucha Leppera :!: 8O :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 andrew!! a kto to jan tomaszewski? p.s. na ktorym programie jutro walczy hollifield(tak sie nazywa?)? Jest na TVP1 o 3.35 w nocy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Michalczewski the best !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 andrew!! a kto to jan tomaszewski? p.s. na ktorym programie jutro walczy hollifield(tak sie nazywa?)? Jest na TVP1 o 3.35 w nocy :( w niedziele powtorka na tvp 1 o 1030 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...