krzychu1 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 witam Mam zamiar kupić płyte główną, jestem zainteresowany tą: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73264225 Jakie macie zdanie na temat tej płyty głównej? Czy za te pieniądze miałbym lepszą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Na benchmarku widziałem test, od niej była lepsza tylko NF siódemka ;) Ale Abita NF7 za 200zł chyba nie wyrwiesz, ogólnie-spoko płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Ja polecam ASUS A7N8X-X sam ją mam i wiem co potrafi naprawde przyzwoita płyta stabilna i dobrze sie kręci na niej proce. Testowałem na róznych. Jak mówie mam i nie narzekam chyba ani razu nie miałem zwichy kompa . Naprawde stabilna i solidna płyta w końcu Asus. No i na allegro to spokojnie za 200 kupisz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 koło miejsca gdzie podłączony jest wentylator od chipsetu płyty [ciach!]ej znajduje się taka wtyczka i tutaj nie zabardzo jestem zorientowany co podłączyć mam dwa takie wtyczki wychodzące od zasilacza jedna łączona z kablem zasilania całej płyty a druga nie którą podłączć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...