barbaros Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) witam. dzisiaj zmienilem procka z Ahlona XP 1800+ na mobilnego 2500+. plyte mam MSI Kt3-ultra2. problem jest taki, ze winda przestala mi startowac (xp pro sp2). samoczynnie sie resetuje po chwili ladowania. zainstalowalem linuksa i na nim wszystko jest ok, plytka instalacyjna windowsa dziala, dos chodzi, tylko winda sie nie laduje. czy konieczny bedzie reinstal, czy macie jakies inne sugestie? Edytowane 20 Listopada 2005 przez barbaros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 też miałem podobne problemyu z windą przy przejściu z durka 800 na axp 1700 i pomógł format, chociaż teraz przeszedłem z axp 1700 na mobila 2800 i działa bez problemu wszystko, spróbuj jeszcze reset biosu zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 te windowsy są jakies dziwne, włąśnie wczoraj testowałe zmiane z a 2800+ 64 bit i masi nf3 na bartona 2500+ i gigabyte kt600 i pierwsze co zrobiłem wlazłem w awaryjny i wywaliłem stery nvidii, potem normalne odpalenie i działa winda bez problemu :] xp sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Po reinstalu na luzie poszedl i smiga ladnie, szkoda tylko, ze te dziadostwo ze stajni Microsoftu samo sobie przy odpalaniu CHKDSK uruchomilo i zjadlo mi pare giga fotek i paredziesiat giga mp3. Dobrze, ze nie mialem ciezkich narzedzi pod reka :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...