Maciej Lewy Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 czy ktos mozemi wyjasnic odnosnie pamieci co oznaczaja takie informacje jak:obsługa ECC?, rejestrowane?, low profile? czy jezeli kupie pamiec z tymi opcjami w/w to moja plyta ja obsluzy? czy to wogule ma jakis zwiazek z plyta glowna? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Ma i to duży, zwłaszcze pamięci ECC, są to specjalne pamięci do serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Lewy Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 no a te inne opcje jak low profile i rejestrowane co to znaczy? i czy bedzie pracowac z kazda płytą główną? a wogule z tego co sie wczesniej dowiedzialem wychodzi na to ze pamiec powiedzmy 512/400 bedzie mi chodzic na 333, na 266, i na 200 bede mogl sobie to ustawic bo chcialbym ja ustawic na 200 czyli na 100 tak jak procka: to jest mozliwe tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 tak, będą chodziły wolniej. Co do pamięci rejestrowanych, to rejestrowane=ECC. Ten low profile to nie wiem... Aha, i nie każda płyta obsługuje takie pamięci. Raczej mniej niż więcej, zwłaszcza te nienajnowsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...