Flinston Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) witam co sadzicie o tym monitorku za 1039zł chyba wart jest tych pieniedzy a moze jakas alternatywa dla niego ? Oczywiscie na takim poziomie cenowym. a tu link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72727928 :-| pozdro Edytowane 20 Listopada 2005 przez Flinston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 alternatywą dla niego może być LG 1717, ale widziałem oba panele obok siebie jak świecą i wybrałbym 740n B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Tez tak porownywalem w media wlkasnie z tym lg, tylko tak sie zastanawiam czy nie warto dolozyc te 400zł i kupuc 173p+ , kurcze tylko ten brak przyciskow regulacji mnie przeraza i te ciagle problemy z softem sam juz nie wiem co zrobic w koncu lepsza matryca bo PVA ,a nie TN, lepsze katy widzenie i obraz tez wogole lepszy - jestem w kropce bo monitor sie kupuje raz na jakies 5 lat nie wiem co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 a to już Twój wybór równie dobrze możesz tak dokładać kolejne 500 i kolejne jeśli stać Cię na 173p+ to go zasysaj a nie zawracaj głowę 740n <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 No i kupilem 740N w dobrej cenie - jestem zadowolony zawsze te 500zł zostalo w kieszeni jakbym mial kupowac 173P+. Narazie zadnych zdechlakow , ostrosc ladna kolory tez do domu wystarczy. Tyle moich pierwszych wrazen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...