Black Jack Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 No włąśnie kto je makaron (na sucho) z chińczyka? Ja to jem dzień w dzień. szczególnie na lekcjach kiedy zanudzają na matmie albo polaku. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) ja najlepszy jest z vifonow i kimlanow ^^ z amino nie jest najlepszy. ten z nudli knorra jest "nawet, nawet" btw. jest temat o zupkach <_< Edytowane 22 Listopada 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 sorki.... Będe się bardziej rozglądał. :) vifonow smakuje mi jak sezam. Ale i tak najlepszy z chińczyka ;) Szczegulnie z przyprawami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) ja najlepszy jest z vifonow i kimlanow ^^ z amino nie jest najlepszy. ten z nudli knorra jest "nawet, nawet" btw. jest temat o zupkach <_< Z Vifona jest słony w porównaniu do tego z Amino... Fajnie sie jje taki makaron... A niektórzy uważali że jestem "lekko walnięty" że jem ten makaron... Ale widze że więcej osób ma tą przypadłość... Edytowane 23 Listopada 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Z Vifona jest słony w porównaniu do tego z Amino... Fajnie sie jje taki makaron... A niektórzy uważali że jestem "lekko walnięty" że jem ten makaron... Ale widze że więcej osób ma tą przypadłość... wcale nie jest słony ;] a co do tego, że to nienormalne to się nie zgodzę. Znam wiele osób co to wcina ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja też znam kilku! :) Ale niektórzy twierdzą że jestem stuknięty. chociaż nie jestem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 robię sobie zupke i normalnie makaron z vifona smakuje jak słonecznik :lol: a zupka nie przeterminowana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Z vifona smakuje jak yyy.. no jak to było no o jak sezam. I tak z chińczyka najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Z vifona smakuje jak yyy.. no jak to było no o jak sezam. I tak z chińczyka najlepszy. a jakiej firmy ten "chińczyk" ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Makaron z Kim Lana (made in Poland :lol2:) jest fajny, bardziej słony od tego z Vifona... Edytowane 25 Listopada 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 a jakiej firmy ten "chińczyk" ? [; Bo ja wiem. Napisane jest chińczyk.. Ja to tylko jem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Bo ja wiem. Napisane jest chińczyk.. Ja to tylko jem. daj fote opakowania ;] Edytowane 25 Listopada 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 jak juz mam jesc makaron z takiej chinskiej zupki to makaron krusze w torebce a przyprawe wsypuje do niej wtedy tez jest good; :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 bleeeeeeee - kiedys sobie zjadlem makaron posypany tą przyprawą bo kolega powiedzial ze to dobre jest - mało nie zwymiotowałem tak dobry był... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 bleeeeeeee - kiedys sobie zjadlem makaron posypany tą przyprawą bo kolega powiedzial ze to dobre jest - mało nie zwymiotowałem tak dobry był... a jaką przyprawą posypany? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 daj fote opakowania ;] nie mam na stanie żadnego pudełka. :((( buuuuu a jaką przyprawą posypany? ;] chyba tomatenem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 kurcze, albo trafilem na zla paczke z kimlanem, albo ostatnio bylem bardzo glodny, ze mi smakowal bo teraz to szit :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dzisiaj se zakupiłem całą paczke makaronów firmy » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chińczyk :)) Może dzisiaj dam fotkę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Pyszota taki makaronek, można pochrupać zamiast czi(tów)psów a potem jak zgłodniejemy popić czymś to zpęcznieje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Co z tą fotką ? ;] bo szukałem wczoraj tego "chińczyka" w tesco i nie mogłem znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Dzisiaj Dam! :) Ups, pomyłka kupiłem tylko amino... :oops: :lol: :lol: :oops: Ale gafa. Jak będe miał na stanie to dam! Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Black Jack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zupa chinska robiona w radomiuuuuu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 makaron z zupki z tesco za 44 grosze jest no comment :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Hehehe, też lubię makaron z zupki :D Witajcie w "elitarnym" gronie smakoszy zmodyfikowanych chemicznie makaronów. Po tym mam zmiany genetyczne w organizmie. Jeszcze do tego niskobudżetowy napój z lider szajsa... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Makarony z zupek chinskich są naprawde dobre, zwłaszcza z Vifona - bo słone Moge spokojnie polecić Kim Lana oraz Knorr Amino daje wstrętne, wogóle nie słone Edytowane 13 Maja 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ja jakoś szamie te kluchy i żyje... wiele osób mówi mi że jestem nienormaly. :plom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ja jakoś szamie te kluchy i żyje... wiele osób mówi mi że jestem nienormaly. :plom:Ty jesteś normalny, ale twoja wątroba i żołądek już nie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 A co powiecie o makaronie Wnorra z Leader Szajsa :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 No to nie jestem sam. Też lubię ten makaron :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 ja tez przepadam za tym makaronikiem z vifona, zawsze kupuje kurczak ostry, wrzucam tą przyprawe z zestawu i tluszcz (też z zestawu, aa a wczesniej podgrzewam na kaloryferze :P) mieszam, widelec i jest pysznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...