rob75 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Mój problemik dotyczy podkrecenia karty po zainstalow nowych sterów. Mianowicie przy moich starych sterach wchodziłem PPM->nVidia->monitor i miałem menu karty wgdzie mogłem pokrecic a w nowszej wersji nie moge znależć ....czy sa gdzies ukryte czy trzeba cos dodatkowo zainstal? moje nowe stery to 77.77 DZIEKI :oops: sory Modero... Edytowane 20 Listopada 2005 przez rob75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 pobaw sie rivatunerem.. am troche wiecej opcji konfiguracji niz sterowniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 tak pytam................ale dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Mój problemik dotyczy podkrecenia karty po zainstalow nowych sterów. Mianowicie przy moich starych sterach wchodziłem PPM->nVidia->monitor i miałem menu karty wgdzie mogłem pokrecic a w nowszej wersji nie moge znależć ....czy sa gdzies ukryte czy trzeba cos dodatkowo zainstal? moje nowe stery to 77.77 DZIEKI :oops: sory Modero... jest wpis co uaktywnia wszystkie ukryte zakładki np. na st powinienes gdzies poszkac coolbits force ware czyli plik z wpisem do rejestru tylko klik na niego i wpis jest i nagle wsie zakładki sa poszukaj na www.guru3d.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...