rob75 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Mój problemik dotyczy podkrecenia karty po zainstalow nowych sterów. Mianowicie przy moich starych sterach wchodziłem PPM->nVidia->monitor i miałem menu karty wgdzie mogłem pokrecic a w nowszej wersji nie moge znależć ....czy sa gdzies ukryte czy trzeba cos dodatkowo zainstal? moje nowe stery to 77.77 DZIEKI :oops: sory Modero... Edytowane 20 Listopada 2005 przez rob75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 pobaw sie rivatunerem.. am troche wiecej opcji konfiguracji niz sterowniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 tak pytam................ale dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 rob75 napisał(a): Mój problemik dotyczy podkrecenia karty po zainstalow nowych sterów. Mianowicie przy moich starych sterach wchodziłem PPM->nVidia->monitor i miałem menu karty wgdzie mogłem pokrecic a w nowszej wersji nie moge znależć ....czy sa gdzies ukryte czy trzeba cos dodatkowo zainstal? moje nowe stery to 77.77 DZIEKI :oops: sory Modero... jest wpis co uaktywnia wszystkie ukryte zakładki np. na st powinienes gdzies poszkac coolbits force ware czyli plik z wpisem do rejestru tylko klik na niego i wpis jest i nagle wsie zakładki sa poszukaj na www.guru3d.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...