dem Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Strona domowa projektu. Dodam tylko, że do uruchomienia programu wymagany jest zainstalowany w systemie Microsoft .NET Framework Version 2.0. Have fun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 U mnie nie działa :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 szkoda, ze nawet w polowie nie ma takich mozliwosci jak ATI Tray Tools... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 programy tego typu są po to zeby sie rozwijac .. ja widze ciekawy interface .. byleby tylko dodali pare opcji jeszcze i bedzie git sam z utęsknieniem czekam na cos co odpowiadaloby ATT dla NV.. po przezuceniu sie na nV wlasnie dobrego softu do oc i konfiguracji karty mi brakuje .. krecenie riva tunerem nie nalezy do najwygodniejszych poł biedy ze karty nV sam zmieniaja dynamicznie zegary dla 2d i 3d .. na ATi trza bylo to ustawiac samemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...