sir Afeen Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Proszę o opinię: Więce zdjęć tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Jak to okreslic <span style="color:red;">[ciach!]</span>na bardzo mi sie podoba :-) ! ehhh ja tez chce taka ! :-) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zajebiscie ci to wyszlo. A tak poza tematem. Fajne wioslo. Jaki to dokladnie model Ibaneza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Extra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 WYPAS!!!!. masz jakis artykul o tym? jakies info co tam jest i z czego t zmontowales? czarny front i potencjometry. jestem pod wrazeniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Extra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 To chyba najładniejsza obudowa jaką widziałem. Za$(&sta. Moim zdaniem tak właśnie powinna wyglądać obudowa. Jak zrobiłeś regulatorek do wiatraczków?? Jeśli można wiedzieć, to ile Cie to wszystko kosztowało?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 no ja tez bym prosil o wiecej szczegolo koszta itd jaka buda przerobiona jakeis info :-) milo by bylo wiedziec :-) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 brak mi slow.... po prostu FULL WYPAS http://aquila.wsei.krakow.pl/~spiderman/ga...sirafeen/06.JPG - jak to zrobiles??... pownienes jakis artukul napisac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 normalnie konkret po prostu dobra robota na takiej budzie to pewnie ze 300mozna zarobic mozesz dzies opisac to dziecko reobus jak wykonywales jaki schemat czesci (kurde skad takie fajne galki u mnie tylko takie male sa ??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 no ja tez bym prosil o wiecej szczegolo koszta itd jaka buda przerobiona jakeis info :-) milo by bylo wiedziec :-) ! Tutaj masz linka do obudowy: Shido FSC-7015 Koszty całej modyfikacji to mniej więcej: 200zl -obudowa ~50zl malowanie 130zl - katoda ~80zl - rheobus i powiedzmy poniżej 100zl - okno, wentylatory, siatka met., diody itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 brak mi slow.... po prostu FULL WYPAS http://aquila.wsei.krakow.pl/~spiderman/ga...sirafeen/06.JPG - jak to zrobiles??... pownienes jakis artukul napisac... zrobilem sobie laser leda i skierowalem go na naklejke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zajebioza :D Ile Cie kosztowalo przerobienie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Bardzo ladna obudowa, zaimponowal mi szczegolnie nie wyglad ale precyzja z jaka jest to wszystko wykonane, jestem pod wrazeniem tego jak idealnie wygladziles brzegi otworow np. przy rheobus'ie Ale prawde mowiac to nien jestem wieklim zwollenikiem modowania obudow, owszem cieszy oko ale ten niebieski i czerwony az bola gdy sie na nie patrzy i wogole ciezko byloby mi patrzec na taka bude dluzej, pozatym jak sie patrze ile sie nad tym nameczyliscie to az mi sie szkoda robi, tyle pracy by tylko osiagnac jakis ulotny efekt ktory i tak ktos predzej czy puzniej skrytykuje, pozatym cala te race moznaby wlozyc np. w wypasione chlodzenie ktore niewatpliwie jest bardziej ekonomiczne :mrgreen: Osobiscie wole np. zrobic odbudowe od podstaw, wszystko my way i jestem wiekszym tradycjonalista, moja buda bylaby z drewna i oswietlenie i bylaby w zupelnie innych klimatach (gdybym taka mial) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Fachowa robota niezły jesteś kurde też pomyśle o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Tak mi się spodobało że dzisiaj będzie u mnie na tapecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 spoczko bardzo mi sie podoba ogolnie fajna obudowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 a masz wylacznik na te swiatelka bo jak ogladasz film to musisz chyba kocem nakrywac to cholerstwo bo az kluje w oczy i to jest najbardziej powazny minus tej budy :) jesli chodzi o design to bardzo ladna musze przyznac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 http://aquila.wsei.krakow.pl/~spiderman/ga...sirafeen/20.JPG to czarne ;) obok tej budy znacznie bardziej mi sie podoba :) moze chcesz sprzedac to cacko? :) jaki to model RG xxx ??:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 <Ali G> R e s p e c t </Ali G> ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 w porównaniu do oryg fajne i zajebisty ten biohazard ale szczerze przód mi sie nie podoba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 <Ali G> R e s p e c t </Ali G> ;) chyba było to S Z A C U K E N bo trzeba się S Z A C U K E N O W A C :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 buda spox ale jak dla mnie za bardzo jaskrawe swiatlo wewnatrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Obudówka jest Extra dobra robota ,ale powiedz mi gdzie dostałes te potencjometry sa wyjebiste ??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Bardzo ladna obudowa, zaimponowal mi szczegolnie nie wyglad ale precyzja z jaka jest to wszystko wykonane, jestem pod wrazeniem tego jak idealnie wygladziles brzegi otworow np. przy rheobus'ie Ale prawde mowiac to nien jestem wieklim zwollenikiem modowania obudow, owszem cieszy oko ale ten niebieski i czerwony az bola gdy sie na nie patrzy i wogole ciezko byloby mi patrzec na taka bude dluzej, pozatym jak sie patrze ile sie nad tym nameczyliscie to az mi sie szkoda robi, tyle pracy by tylko osiagnac jakis ulotny efekt ktory i tak ktos predzej czy puzniej skrytykuje, pozatym cala te race moznaby wlozyc np. w wypasione chlodzenie ktore niewatpliwie jest bardziej ekonomiczne :mrgreen: Osobiscie wole np. zrobic odbudowe od podstaw, wszystko my way i jestem wiekszym tradycjonalista, moja buda bylaby z drewna i oswietlenie i bylaby w zupelnie innych klimatach (gdybym taka mial) Wiec dlatego, ze komp sir Afeena swieci jak lampa 8000W stoi pod biurkiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Obudówka jest Extra dobra robota ,ale powiedz mi gdzie dostałes te potencjometry sa wyjebiste ??? 8OKurde ja mam takie same i jak byl post o moim Rheobusie, nawiasem mowiac produced By sir Afeen to nikt sie nie zapytal o galki. Poczekajcie poczekajcie, niech no ja skoncze swoja bude to wam galy wyjda, przy moim modzie Magnetica mod z MoDeD KOMPz bedzie po prostu blady. A pozatym bede plakal, nikt sie tak moja buda nie zachwycal, a tez sie nameczylem przy cieciu logo zintegrowanego z oknem. sir Afeen ja tez chce pomalowac moja bude, ten grafit mi si znudzil ;) Ach juz niedlugo Katodka przyleci to sobie poswiecimy - hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Dzięki za wszystkie opinnie. Teraz to mi palma odbije! :lol: Ciekawe czy jest jakaś uczelnia na której można sie doktoryzować z modyfikacji :lol: , ale dobra do rzeczy. Postaram się odpowiedzieć na pytania: - o kosztach już gdzieś tu pisałem - co do jasności światła na niektórych zdięciach to fakt jest jasno, ale mimo wszystko aparat cyfrowy trochę zmienia kolory (może łapie więcej światła) i na zdięciach z katodą i czerwonym biohazardem jasność jest trochę przesadzona - rheobus zrobiłem wg. schematu z bit-techa tu macie link - aluminiowe gałki kupiłem w Krakowie w elektroniku na Wadowickiej (pod Elbudem) - do "światełek" jest wyłącznik i przydaje się przy oglądaniu filmów :) - co do gitarki to chciałem pokazać, że nie samymi modyfikacjami człowiek żyje :) , jest to RG270 - i wierzcie mi, że mod SpiderMAN'a też jest naprawdę odjechany, chłopak naprawę się napracował wycinając logo To tyle odpowiedzi narazie, jak by co to pytajcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Czym malowales bude.. Jakies podklady,lakiery itd.? Wlasnie bede malowal i tak sie zastanawiam.. A buda full wypas. Jestem na TAK :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Czym malowales bude.. Jakies podklady,lakiery itd.? Wlasnie bede malowal i tak sie zastanawiam.. Właśnie. Czym malowałeś (też się przymierzam) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Czym malowales bude.. Jakies podklady,lakiery itd.? Wlasnie bede malowal i tak sie zastanawiam.. Właśnie. Czym malowałeś (też się przymierzam) ?? Malowałem sprayem Fast Finish. Na blachę nie używałem podkładu, jedynie zmatowiłem orginalny lakier, a plastiki przed położeniem lakieru zmatowiłem i przeciągnąłem podkładem na plastik Motipa. Końcowy efekt uzyskałem dzięki paście polerskiej Automax. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...