Zulusman Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam. Problem polega na tym, ze mam zniszczone sterowniki. Na nowo wgrac nie potrafie, bo albo instalator pisze ze juz je mam, albo przelatuje szybko instalka i pisze ze wsio ok, a nic sie nie zmienia. Prubowalem znalesc w sieci cos na odinstalowanie DX(kiedys to mialem, ale odeszlo wraz ze zniszczonym hdd), ale znalazlem jedynie program DirectX Happy Uninstall, ktory robi "CAK CAKCAK CAK" i sytuacja wyglada tak samo jak przed uzyciem.... Najnowsza wersja programu wymaga rejestraci( i wplacenia 20$ za uzywanie) i z tego prostego powodu nie dziala ;) Macie jeszcze jakis pomysl jak odinstalowac tego konia trojanskiego ?? ;) Zapytacie dlaczego chce sie go pozbyc?? Nie dziala mi dzwiek przestrzeenny z SPDIF. Nie dzialaja mi divx`y. Nie dzialaja mi niektore gry(pisze ze mam niewlasciwa wersje DX). Jesli ktos ma ciekawy pomysl, to zapraszam .... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 a zobacz to http://downloads.guru3d.com/download.php?det=522 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Na identycznej zasadzie dziala Happy directX uninstaller i tak sam jak ten - nie dziala :( Zrobilem to w awaryjnym. Odinstalowalem. Reboot i proba zaistalowania DX9.0 z NFS MW - szybkie mielenie i od razu komunikat ze wsio ok.... Nawet reboot nie chcial zrobic - bez zman :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja polecam DX-Deinstalator mi to pomaga :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...