Skocz do zawartości
Zulusman

Directx 9.0 - Jak Sie Go Pozbyc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Problem polega na tym, ze mam zniszczone sterowniki. Na nowo wgrac nie potrafie, bo albo instalator pisze ze juz je mam, albo przelatuje szybko instalka i pisze ze wsio ok, a nic sie nie zmienia. Prubowalem znalesc w sieci cos na odinstalowanie DX(kiedys to mialem, ale odeszlo wraz ze zniszczonym hdd), ale znalazlem jedynie program DirectX Happy Uninstall, ktory robi "CAK CAKCAK CAK" i sytuacja wyglada tak samo jak przed uzyciem.... Najnowsza wersja programu wymaga rejestraci( i wplacenia 20$ za uzywanie) i z tego prostego powodu nie dziala ;)

Macie jeszcze jakis pomysl jak odinstalowac tego konia trojanskiego ?? ;)

Zapytacie dlaczego chce sie go pozbyc??

Nie dziala mi dzwiek przestrzeenny z SPDIF. Nie dzialaja mi divx`y. Nie dzialaja mi niektore gry(pisze ze mam niewlasciwa wersje DX).

Jesli ktos ma ciekawy pomysl, to zapraszam .... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na identycznej zasadzie dziala Happy directX uninstaller i tak sam jak ten - nie dziala :(

Zrobilem to w awaryjnym. Odinstalowalem. Reboot i proba zaistalowania DX9.0 z NFS MW - szybkie mielenie i od razu komunikat ze wsio ok....

Nawet reboot nie chcial zrobic - bez zman :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi