e!Gr00bY Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Poscik a propos news'a. Nasuwa się pytanie - Dlaczego nowe procki słabo się kręcą ?!? Przecież to porażka totalna. Mniejsze jądro, techn. 0.13µ, mniej ciepła, a one słabiej się kręcą? Oj, zaczynam się martwić o nowe procki AMD - mam nadzieje, że to wina przedprodukcyjnych egzemplaży. Druga sprawa mnie pocieszyła - że chodzą na "starych" płytach. BTW - znowu "rude" procki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Gr00bY Mazur"]Poscik a propos news'a. Nasuwa się pytanie - Dlaczego nowe procki słabo się kręcą ?!? Przecież to porażka totalna. Mniejsze jądro, techn. 0.13µ, mniej ciepła, a one słabiej się kręcą? Oj, zaczynam się martwić o nowe procki AMD - mam nadzieje, że to wina przedprodukcyjnych egzemplaży. Druga sprawa mnie pocieszyła - że chodzą na "starych" płytach. BTW - znowu "rude" procki ? Przecież to egzemplarz przedprodukcyjny z CeBIT'u :) Pierwsze Thoroughbred'y mają być taktowane zegarem 1800 MHz... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Chyba, że tak - dzięki Lisek za "wyprostowanie" mnie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Przecierz na cebicie pokazali athlona XP 2800+ a nie 1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 to jest kwestia tego ze dostali bardzo slaby, wczesny egzemplaz, ten z cebit'u musialbyc jakims specjalnie selekcjonwanym chipem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Gr00bY Mazur"]Poscik a propos news'a. Nasuwa się pytanie - Dlaczego nowe procki słabo się kręcą ?!? Przecież to porażka totalna. Mniejsze jądro, techn. 0.13µ, mniej ciepła, a one słabiej się kręcą? Oj, zaczynam się martwić o nowe procki AMD - mam nadzieje, że to wina przedprodukcyjnych egzemplaży. Druga sprawa mnie pocieszyła - że chodzą na "starych" płytach. BTW - znowu "rude" procki ? To jest pewnie wiadomosc z 1 kwietnia. Wystarczy racjonalnie pomyslec i dojsc do wniosku, ze niemozliwe jest aby sie gorzej krecily gdy sa w tech. 130 nanometrow (sprawa grzania i wiekszej ilosci tranzystorow). Chyba, ze AMD zrobi psikusa swoim fanom :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Ciekawe ile beda kosztowaly w stosunku do P4 i kiedy sie pokaza w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Ciekawe ile beda kosztowaly w stosunku do P4 i kiedy sie pokaza w Polscena pewno mniej a kiedy to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Ciekawe ile beda kosztowaly w stosunku do P4 i kiedy sie pokaza w Polscena pewno mniej a kiedy to nie wiem Beda kosztowaly tyle ile sa warte w przeciwienstwie do Intela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 z ceami bedzie podbie jak bylo z cenami P4A i P4 czyli : W cenniku bedziemy mieli tak napisane Athlon XP 1800+ 650zl Athlon Xp 1800+(A) - 750zl Bedzie gdzies roznica 100zl tak sadze i nie wiem czy beda oznaczane przez literke A ale raczej tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Ciekawe ile beda kosztowaly w stosunku do P4 i kiedy sie pokaza w Polscena pewno mniej a kiedy to nie wiem Beda kosztowaly tyle ile sa warte w przeciwienstwie do Intela. Moze i procki intela sa drogie.. ale tylko najnowsze modele, bo za P4 1.6A 750zl to chyba nie duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 nie no z tymi P4 1,6a i 1,8a to trzeba przyznać niestety racje faktycnzie za takie pieniądze po o/c są faktycznie wydajniesze od systemu na AMD za tą samą kase ale mam nadzieję że systuacja się zmieni no i w końcu nie każdy podkręca a wtedy P4 wypada jakoś gorzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...