TiGrey Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Chce sobie kupić kostke 256 Mb RAM i sie zastanawiam czy kupować jakąś firmową czy nie, bo mam już dwie TwinMos i No name i nie wiem czy teraz kupować znowu TwinMosa czy obojętnie co. Nie wiem czy ta firma duzo daje np. w grach bo jak nie to poco mam wydawac wiecej kasy. Aha i czy duzo wzwiększa wydajnoś kompa jak sie kreci ramy. Edytowane 20 Listopada 2005 przez TiGrey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) AMD i tak można zapuścić asynchro (poprawcie mnie jeśli sie myle) więc ram chyba nie ma tyle do znaczenia przy kręceniu brałbym jakieś noname tylko żeby miały wmiare timingi Edytowane 20 Listopada 2005 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 w amd64 nie ma, axp ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) po co ci te 256 dodtakowe? Nie poczujesz roznicy w grach, ja bym dozbieral do 512 i kupil - 1 gb by bylo. Zreszta - ja juz na dniach kupuje 512 dodatkowe, wiele osob mi tutaj tak porawdzilo jak ja wlasnie radze tobie ;) Edytowane 20 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sativ Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 256 ramu.... czy to zart??? zbieraj kase i dobij do 1 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...