wiktusser Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Zakładam nowy topic o tym coolerku. Wypowaidajcie się tu na jego temat. Zapraszam do przeczytania pierwszej recenzji tego wentylatora w polsce na www.pmc.end.pl Proszę admina o przeniesienie topicu do działu Chłodzenie konwencjonalne bo przez przypadek umieściłem tutaj. Sorry Edytowane 20 Listopada 2005 przez wiktusser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 moze to o mnie mowa :-P jestem zadowolony....moj semp 3000+ s939 1800@2512MHz i temp.(przy otwartym kompie) ok 30stopni C (z tym że nie jestem pewien co do czujnika temp. płyty dfi infinity :?) cpu v: 1.55 wszystko chodzi full stabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Zakładam nowy topic o tym coolerku. Wypowaidajcie się tu na jego temat. Zapraszam do przeczytania pierwszej recenzji tego wentylatora w polsce na www.pmc.end.pl Proszę admina o przeniesienie topicu do działu Chłodzenie konwencjonalne bo przez przypadek umieściłem tutaj. Sorry tylko u mnie ta recka nie działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 u mnie juz tez, ale nie smuc sie, bo nic szczegolnego nie straciles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Nie działa ?! Wszystko powinno chodzić jak trzeba. Sprawdźcie teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 u mnie juz tez, ale nie smuc sie, bo nic szczegolnego nie straciles.hmm to ty tak uważasz, moze powinni sie wypowiedziec ludzie bardziej zaintersowani tematem A recenzja dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 juz dziala. poprawiony jest juz kwiatek z "nowa podstawka 939"?? temperatury odczytywane oczywiscie softowo? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Nom niestety softowo - ale w recenzji glownie chodzilo o ukazanie roznic wydajnosciowych pomiedzy tymi dwoma coolerami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...