Jet4 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Witam! Posiadam 8-przyciskową kierownicę Tracer. Oczywiście jak wiadomo na tym świecie jakiś kretyn nie dał sterów do nich tylko napisali, zeby dać 4-przycskowy wolant z 2 osiami w opcjach gier. Dzięki temu nie moge używac pozostałych 4 przycsków, a na sterach pada, który tez ma 8 przycisków działają wszystkie. Tylko, że wtedy aby było fajniej gdy skęce na chama w jakąś strone, to nie odrazu to mi skręca tylko powoli płynnie jak na klawiaturze po wciśnieciu z którejś ze strzałek. Jest to wina oczywiście tego ,że wszedzie wykrywa mi kierownice jako pada i wkurza to mnie ju bardzo. Na necie nie moge nigdzie znaleźć żadnych sterów do kierownic 8-przyciskowych pod Win XP. Jakby ktos był uprzejmy, to proszę o podanie mi linka do szukanych przezemnie driverów lub o przesłanie ich na maila: jet_m4(malpa)o2.pl :) Edytowane 21 Listopada 2005 przez Jet4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 ...albo może ktoś wie czy sie nie da ustawić w niestandardowych na 8 przycisków?... bo max 4 i to lipa a jakos ograniczeń ze strony żadnej nie widze. Nie ma moze jakiegoś programu lub coś w tym stylu? Bo naprawde trochu bidnie sie gra jak płynnie skreca gdy ja mam na chama a na kierownicy wolałbym normalnie miec. Z kolei z 4 przyciskó rezygnowac trudno. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...