Skocz do zawartości
Jet4

Sterowniki Do Kierownicy 8-przyciskowej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Posiadam 8-przyciskową kierownicę Tracer. Oczywiście jak wiadomo na tym świecie jakiś kretyn nie dał sterów do nich tylko napisali, zeby dać 4-przycskowy wolant z 2 osiami w opcjach gier. Dzięki temu nie moge używac pozostałych 4 przycsków, a na sterach pada, który tez ma 8 przycisków działają wszystkie. Tylko, że wtedy aby było fajniej gdy skęce na chama w jakąś strone, to nie odrazu to mi skręca tylko powoli płynnie jak na klawiaturze po wciśnieciu z którejś ze strzałek. Jest to wina oczywiście tego ,że wszedzie wykrywa mi kierownice jako pada i wkurza to mnie ju bardzo. Na necie nie moge nigdzie znaleźć żadnych sterów do kierownic 8-przyciskowych pod Win XP. Jakby ktos był uprzejmy, to proszę o podanie mi linka do szukanych przezemnie driverów lub o przesłanie ich na maila: jet_m4(malpa)o2.pl :)

Edytowane przez Jet4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...albo może ktoś wie czy sie nie da ustawić w niestandardowych na 8 przycisków?... bo max 4 i to lipa a jakos ograniczeń ze strony żadnej nie widze. Nie ma moze jakiegoś programu lub coś w tym stylu? Bo naprawde trochu bidnie sie gra jak płynnie skreca gdy ja mam na chama a na kierownicy wolałbym normalnie miec. Z kolei z 4 przyciskó rezygnowac trudno. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi