Skocz do zawartości
FREDY KRUGER

Norton Internet Security 2005 I Antivir

Rekomendowane odpowiedzi

witam was , mam od jakiegoś dłuższego czasu problem z tym programem, mianowicie co uruchomie kompa to w programie Nortona nie uruchamia mi sie funkcja Auto-Protect choć jest ustawione w opcjach na uruchamianie z windą ,funkcję nie raz idzie włączyć samemu a nie raz nie idzie , nie reaguje na włączanie tej funkcji . Podobna sytuacja jest z AntiVir-em , tam funkcja "AntiVir Guard" jest nie aktywna i nie idzie jej włączyć, działała tylko przy pierwszym włączeniu po instalacji , podobnie jak funkcja Auto-Protect w progriamie Norton Internet Security 2005 , sytuacja sie powtarza i nie daje nic nawet format i zmiania np sterów itp bo przypuszczałem że moze sie coś gryzie z tymi dwoma programami , czekam na pomoc, POZDRO.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapłaciłeś tyle że chyba masz prawo do pomocy technicznej producenta?

Problem jest znany, zadzwoń na "partyline" Symanteca i dostaniesz odpowiednią łatkę (telefon i adres strony w instrukcji programu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha , z tym że ja tego Symanteka nie kupiłem tylko pobrałem z www.chip.pl , i tak samo sie dzieje z AntiVir-em ,tu też opcja "AntiVir Guard" nie chce sie włączyć na stałe, ustawiłem na start z windą a wystarczy że uruchomie ponownie i opcja sie sama wyłącza :)

yy sory , z www.chip.pl mam pobranego AntiVira a Symanteka mam na płycie ze sterami od płyty głównej asusa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi