FREDY KRUGER Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 witam was , mam od jakiegoś dłuższego czasu problem z tym programem, mianowicie co uruchomie kompa to w programie Nortona nie uruchamia mi sie funkcja Auto-Protect choć jest ustawione w opcjach na uruchamianie z windą ,funkcję nie raz idzie włączyć samemu a nie raz nie idzie , nie reaguje na włączanie tej funkcji . Podobna sytuacja jest z AntiVir-em , tam funkcja "AntiVir Guard" jest nie aktywna i nie idzie jej włączyć, działała tylko przy pierwszym włączeniu po instalacji , podobnie jak funkcja Auto-Protect w progriamie Norton Internet Security 2005 , sytuacja sie powtarza i nie daje nic nawet format i zmiania np sterów itp bo przypuszczałem że moze sie coś gryzie z tymi dwoma programami , czekam na pomoc, POZDRO.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Zapłaciłeś tyle że chyba masz prawo do pomocy technicznej producenta? Problem jest znany, zadzwoń na "partyline" Symanteca i dostaniesz odpowiednią łatkę (telefon i adres strony w instrukcji programu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 aha , z tym że ja tego Symanteka nie kupiłem tylko pobrałem z www.chip.pl , i tak samo sie dzieje z AntiVir-em ,tu też opcja "AntiVir Guard" nie chce sie włączyć na stałe, ustawiłem na start z windą a wystarczy że uruchomie ponownie i opcja sie sama wyłącza :) yy sory , z www.chip.pl mam pobranego AntiVira a Symanteka mam na płycie ze sterami od płyty głównej asusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolw Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 to sa wersje Trial wiec maja ograniczenia czasowe moze dla tego nie dzialaja tak jak powinny nie pomyslales o tym? pozatym znajac zycie probowales go scrackowac :P i tez moglo sie cospopiepszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ale u brachola są te same programy i nic sie nie dzieje , pozatym nic nie crackowałem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...