damian56 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Mam pytanie do uzytkownikow ACER-ów Czy istnieje mozliwosc skonfigurowania laptopa ACER (TM4104) zeby uzyskac podswietlenie przycisku odbioru poczty znajdujacego sie nad klawiatura ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menic Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 jezeli ropzbierzesz laptopa i wsadzisz pod przycisk diode to tak.... jest mozliwosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian56 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 jezeli ropzbierzesz laptopa i wsadzisz pod przycisk diode to tak.... jest mozliwosc ;) oj nie bylbym taki pewnien , bo jedna po cos ta ikonka na tym przycisku jest baaaaardzo slabo widoczna w porowaniu do 3 pozostalych!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 pewnie w mega droższych modelach, ja w to wątpie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 U mnie podswietlenie dziala, program sprawdza czy jest nowa poczta i jak jest to zapala sie dioda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian56 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 U mnie podswietlenie dziala, program sprawdza czy jest nowa poczta i jak jest to zapala sie dioda.ustawiales to w ajkims programie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Tak, zapytal sie przy pierwszym uruchomieniu kompa, nazwy Ci teraz nie powiem, bo teraz korzystam z desktopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian56 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 jezeli ropzbierzesz laptopa i wsadzisz pod przycisk diode to tak.... jest mozliwosc ;) a jednak jestes w bledzie , przycisk miga gdy masz na serwerze nowa poczte , znalazlem gdzie sie to ustawia : Launch Manager , zakładka : e-mail detection , jezeli ktos ma problem z konfiguracja , pisac na gg : 5368328 , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Gdzie w Launch Manager masz zakladke email detection? U mnie w Launch Manager moge tylko wybrac, co sie ma uruchamiac w momencie wcisniecia jednego z 4 klawiszy. Pod klawiszem poczty jest Outlook Express. Ustawilem zeby sprawdzal co minute i gdy przyszedl list, to nic nie mrugalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian56 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Gdzie w Launch Manager masz zakladke email detection? U mnie w Launch Manager moge tylko wybrac, co sie ma uruchamiac w momencie wcisniecia jednego z 4 klawiszy. Pod klawiszem poczty jest Outlook Express. Ustawilem zeby sprawdzal co minute i gdy przyszedl list, to nic nie mrugalo.na pasku kolo zegarka , prawy klawisz na ikonke Launch'a i mas zakladke e-mail detection , podajesz tam parametry konta i czestotliwosc sprawdzania i jazda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 na pasku kolo zegarka , prawy klawisz na ikonke Launch'a i mas zakladke e-mail detection , podajesz tam parametry konta i czestotliwosc sprawdzania i jazda :) Wow, ale bajer z tym migającym przyciskiem :D Działa mi na aspire 3023. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greeg67 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Wow, ale bajer z tym migającym przyciskiem :D Działa mi na aspire 3023. Witam Acer 2403- równierz działa tylko należy pamiętać aby nie zostawiać poczty na serwerze ,dioda miga do momentu wyczyszczenia konta z wiadomości. Fajny bajer. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian56 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 No i wszyscy sa happy :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...