tomcyk Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Kml przeinstaluj winde98 i założ se coś lepszego:)i nie pierdziel sie z tym - to jest moja rada...... Szaczuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 nie nie to nie zalezy od tego poniewaz KML napisal ze on podaje te sciezki wiec tu raczej wszystko jest oki!! Tak Tak rozumie ale on podaje sciezke na CD od plyty glownej a nie te spod katalogu windy.Poniewarz via pack instaluje pliki inf do tego katalogu i stamtad trzeba je wyciagnac a nie stare z CDesa pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 aha no chyba ze tak. Ja zawsze podaj sciezke z tego katalogu z ktorego instaluje a nie np.: instaluje via 4.43 a po ponownym uruchomieniu wkladam stare drivery i podaje do nich sciezke wtedy to mija sie z celem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Kml przeinstaluj winde98 i założ se coś lepszego:)i nie pierdziel sie z tym - to jest moja rada...... Szaczuneczek a to chyba najlepsza z wszystkich porad :D ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ja instaluje z katalogu "ViaHyperion..." (na Hdd) i po restarcie chce ścieszki do tego samego katalogu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Spox chyba musz sobie XPka strzelić który najepszy?? home,profesional..... ?/?/? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ehh te wasze dziwne problemy athlonowcow...:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 No i teraz mam beda bo 2 filmy po 700MB z partycji na partycje kopjuje mi 20 min :-(!!!!!! i mam beda szit zawsze musi mi sie cos spier..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Tak te ścieżki podaje i to ścieżke do katalogu sterów Inf i tak instaluje wszystkie i za każdym razem , ale z tym jakoś to jest gorzej z tym DMA :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Może serio spróbuje z modyfikowanymi biosami ale troszke sie boje czy te biosy są pewne ?? bo kiedyś już miałem spoooro problemów przez denny bios. :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Może serio spróbuje z modyfikowanymi biosami ale troszke sie boje czy te biosy są pewne ?? bo kiedyś już miałem spoooro problemów przez denny bios. :-( Są pewne (na 99% :wink: ). Tą są oryginalne BIOS'y, tylko że ktoś poodblokowywał w nich pare dodatkowych funkcji. Jakbyś miał problemy to przecież możesz wgrać z powrotem stary BIOS. A z funkcją DualBios to już w ogóle się nie masz co obawiać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 DomanR jeżeli masz taki jakiś fajny biosik z możliwie jak największą liczbą odkrytych opcji to może na maila ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Spoko. Wrzuciłem Ci na mail'a. Ostatni zmodyfikowany jaki mam to F9. Looknij, może Ci się coś przyda. Mi się nic nie przydało :) Mam zwykłego F12. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Dzięki ;) właśnie sciągnąłem i zaraz wrzucam aaa i mam pytanko czy po wymianie biosu powiino sie przeinstalować system?? ha?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no co ty!!! aktualizacja biosu nie ma nic do reinstalki systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...