Mateoosh Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Błagam moderatorów aby dali pożyć topikowi do jutra!!! Piszę z brata laptopa na modemie. Jutro jade po nowego proca ( mój św. TB nie zyje :cry:). W związku z tym błagam chłopaki (i dziewczyny...) o szybka odpowiedz na 2 (słownie- dwa) pytania. #1 Gdzie w wawie mozna dostac T-bred'a 1700+? #2 Jaka seria T-bred'a jest najlepsza do @? Z góry ogromne thx za odpowiedzi! P.S. Dawno mnie tu nie było (3 tygodnie). Czekałem na wymianę baraka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 najwiekszy wybor sprzetu chyba na gieldzie (warszawska gielda komputerowa) nawet jesli nie beda mieli na miejscu to duzo sklepow ma tam stoiska wiec napewno jakos sie z nimi dogadasz... a co do serii, to wymiekam... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 kupuj obojetnie jaka serie t-bred'y latwo unlocknac wiec tak czy owak go wykrecisz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...