adzik_79 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Hej :) Czy moze ktoś mi pomoże, mam karte TV Life View Fly Video 98 i mam problem z DVD. Jak go podpinam do złącza AV in, (nie mam kabla S-video) to jest czarnobiały obraz. Podobnie jest z tunerem TV, programy odbiera ale na czarnobiało. DLACZEGO i co mam zrobić? Z góry dziekuję. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ustaw obraz na PAL B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzik_79 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Hmmmm :?: tylko gdzie to trzeba zmienić, nie ma żadnej opcji do czegos takiego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfocus Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wszystko zalezy na jakim systemie operacyjnym dzialasz. Pod win 98, me i 2k powinienes miec sterowniki na cd (jezeli nie to moge przeslac), pod win XP sa sterowniki na stronie producenta www.lifeview.com.tw (ale kolory tam nie dzialaja bo brak jest opcji pal/secam/ itp) ale sa rowniez sterowniki na http://vcr.ferro.com.pl/ste.html i te sterowniki sa ok - sprawdzone na wlasnej skorze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Wiem ze odkopuje ale ktos moze bedzie jeszce szukal odpowiedzi ;) Poniewaz najnowsze stery przypadly mi do gusty, a tez mialem czarnobialy obraz troche pogrzebalem i dziala juz ok. Trzeba jako kraj recznie wybrac taki w ktorym uzywa sie PAL B moga to byc np niemcy. Jednak jak mamy kablowke to najprawdopodobniej nie wyszuka nam wszystkich kanalow wiec najlepiej zrobic to recznie Aha i maly update. Zeby bylo mozna przeskanowac auto jak i recznie dodac kanaly powyzej 60 ustawiamy w opcjach germany, nastepnie w katalogu windows otwieramy plik win.ini i szukamy wpisow DEFAULTNAME=Germany Maxair=69 Minair=3 Max=60 Min=2 I ustawamy na zakres od 1(min) do 125(max) Dzieki czemu program przeskanuje nam pelne pasmo kablowki Edytowane 2 Stycznia 2007 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...