adriannn87 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Mam sprzęt jak w podpisie, monitor iiyama lm704ut z zainstalowanymi sterami + stery do karty : DNA-ATi_4.4.5.10a-32&64x-LITE. Karta podkręcona, ale to nie ma znaczenia, bo jak powróce do standardowych ustawień to jest tak samo, a mianowicie: Ustawiam we właściwościach ekranu: 1024x768, 85 Hz. W zaawansowanych, w zakładce ekrany też ustawiam 85 Hz. Wszystko działa do momentu kiedy wyłączę kompa (uruchomienie ponowne nie przynosi takich efektów jak wyłaczenie) - po wyłączeniu i włączeniu spowrotem ustawienia ekranu wracają do 800x600 i 60 Hz + ikony na pulpicie się ustawiają obok siebie. Przed formatem i na innych sterach nie miałem takiego problemu, a jest on strasznie wkur*******. HELP. Edytowane 21 Listopada 2005 przez adriannn87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Też tak kiedys miałem . Spróbuj tak: Własciwości ->Ustawienia ->Zaawansowane->Ekrany - > i teraz w oknie przełączania miedzy ekranami ustawienia (Shematy) zmień "Domyślny pojedyńczy wyświetlacz" na " Przełącz wyświetlacze" i powinnio być dobrze. Edytowane 21 Listopada 2005 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannn87 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 thx, zaraz wypróbuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannn87 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 D*pa - to samo ciągle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Czy na gniezdzie od monitora :arrow: karty graficznej sa wszystkie piny :?: Poniewaz 2 sa odpowiedzialne za ustawienia, oraz ich zapisywanie. Kolejna rzecz, to nie poprawna (nie po koloei) zainstalowane sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannn87 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Tak, piny są - monitor prawie nówka. Zaintrygował mnie ten wrzut ze sterami. :) Przypomniałem sobie, że mam chyba starego directx'a, bo mi gdzieś zaginął ten nowszy i musiałem wziąć starego żeby stery do nforce'a zainstalować... I zapomniałem o tym. Zainstaluję nowego directx'a, a potem stery od nowa - może się uda. Thx za podpowiedź w każdym razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Probowales Refresh Fix'a? Jesli nie to sproboj http://www.radeon2.ru/refreshfix_eng.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...