Slayer Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Muszę podmienic stary system Winows 98 na xp i przerobic go na ntfs. NIe wiem, jak mam to zrobic jak uaktualnic mi nie chce go. Jak zabootowac instalkę z dysku HDD??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 /i386/winnt.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 /i386/winnt.exe probowalem, nie dziala (winxp pro sp1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Działa...(z dosa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 zaraz sprawdzę. System oczywicie w 100% oryginalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Działa...(z dosa). jestes tego w 100% pewnien, tzn robiles tak ? ja daje 100% ze nie dziala z dosu rowniez jakis czas temu, walczylem z tym i ku memu zdziwieniu nie dziala to, w przypadku win2k spokojnie mozna tak instalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Nie latwiej pozyczyc od kogos cdroma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 NIe sprawdziła się ta metoda z winnt.exe :( Komp się powiesił :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Działa na pewno i386/winnt.exe. Przed instalacją trzeba tylko dać mu smartdrv który przyspiesza kopiowanie plików. Ze smartdrv trwa to wiemy ile, bez niego ze 2 tygodnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 tzn. jak dać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) potrzebuje tego samego.. dostałem własnie laptopa ze stanów z uszkodzonym cdromem i przydaloby sie zainstalowac winxp ale nie dam rady go zainstalowac z cdroma Edytowane 21 Listopada 2005 przez mos84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 zgrywasz z instalki win98 np plik smartdrv.eve i w dosie lecisz: smartdrv +drive c: a następnie cd i386 winnt.exe Ja nie pamiętam dokładnie komendy na tego Smartdrive`a, wpisz smartdrv /? i wyświetl co tak trzeba wpisać, ale chyba się nie pomyliłem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...