kobe83 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam. Mam Lite On`a z LightScribe. Problem jest w tym, że nie wiem czym wypalać te etykiety, jak i czym je zrobić itp. Sądze, że wielu użytkowników tez nie wie. Szukałem po necie i nie znalałzem nigdzie żadnego poradnika. Dlatego prosiłbym osoby które już wiedzą o co chodzi o napisanie na ten temat. Mogło by to zostać przyklejone i napewno by to wielu pomogło i nie było co chwile postów tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Najprościej w Nero od którejś wersji (numerka nie pamiętam ale coś 6.6...) A, no i trzeba mieć zainstalowane sterowniki do LightScribe które dostałeś z nagrywarką (jak ich nie zainstalujesz to nie wypalisz etykiety, o ile dobrze pamiętam to opcja LS w nero do momentu instalacji tcyh sterowników nie jest widoczna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Wszystko stało sie łatwiejsze od kiedy odinstalowałem Nero 7 i wróciłem do 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...