-TasmaN- Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam!!! Od pewnego czasu nie mogę sięzdecydować, którego notebooka kupić(limit 3000zł). Znalazłem ciekawy model firmy NoteStar: lapek Co myślicie na temat tego lapka i firmy notestar? Nic nie wiem o tej firmie, może ktoś miał doczynienia z jej produktami. Czekam na opinie! Pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Konfig laptopa fajny jak za te pieniądze,ale ja bym się chyba nie zdecydował ze względu na firmę.To chyba jakiś krzak jest,ja raz tylko czy dwa się spotkałem na zagranicznych serwisach z tą marką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ja mialem stycznosc z ta marka(sprzedaz).Dystrybutorem jest Krakowska firma BMF.Sprzet jest malostabilny i malosolidny jesli chodzi o obudowe.Jedyna zaleta to dowolna konfiguracja kazdego modelu przy zakupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...