Yardie Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Mam zestaw MX 3100 (poprzedni MX700 nie przeżył szybkiego kontaktu z poziomą płaszyzną mojego pomieszczenia...mysz doznała ciężkich obrażeń wewnętrznych i zdechła :-P ), z zasięgiem około 3m. Jednak mój malutki pokoik ma długość 7 metrów. Tak więc pytam: czy jeśli podłączę nadajnik do kompa na siedmiometrowym przedłużaczu PS/2 będę miał jakieś opóźnienia ? Mogą pojawić się błędy w działaniu gryzonia lub klawiatury ? BTW: Wiem, że sygnał w kablu biegnie baaardzo szybko (tak nas przynajmniej na fizyce uczyli) ale również z tego co wiem komputery omijają prawa fizyki :razz: Edytowane 21 Listopada 2005 przez Yardie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yardie Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Wielkie dzięki za odpowiedź....w sumie także tak przypuszczałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...