pablo163 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Witam wiem ze było juz o T-bred ale nie to mnie interesuje interesuje mnie serja a nie Palomino vs. T-bred .Ja potrzebuje serje czy wszystkie sie tak dobrze krecą i jak jest z odblokowaniem mnożnika .wybieram sie na komputerowa i chcialem to kupić ale przed tym chciałem wiedzieć! Z góry THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Dołączam sie do pytania bo tez jade w sobote albo niedziele na gielde .....TO jak z tymi seriami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Ja sam posiadam Athlona XP 1700+ z serii AIUGA, tygodnia nie wiem bo nie odpisalem z procka przed zalozeniem. Moj kreci sie na 2000 MHz, na napieciu 1.90 V niestety niestabilnie, chociaz na 1.95 pewnie by bylo stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Juz sie ine moge doczekac jak bedzie smigal u mnie w kompie:>...a juz ktos na forum tu tez niezle wyczesał tego AIUGA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 wlasnie wlozylem w kompa - Athlon XP 1700+ AIUGA, narazie na napieciu 1,6v 1805 mhz 190x9,5, testuje go wlasnie super pi itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Ej ale teraz to juz nie czaje ....jakie standardowe FSB maja te Atlony ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Te procki jeszcze na 133FSB ida. Sam jestem zainteresowany T-Bredem (czy siakos tak), chyba sie skusze. Znacie jakies sklepy netowe gdzie mozna dorwac te Antki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...