mikimisz Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam! Mam taki problem: podłączyłem TV do komputera przez karte graf(sygnaturka)jako klon monitora , no i wszystko ładnie, pięknie tylko jak włacze jakiś flimik w Winampie czy Media Player'ze to ekran filmu pozostaje czarny. Widać kwadracik, w którym powinien wyświetlać się film, ale pozostaje on czarny :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Może TVTool (albo TV-Tool) pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Jeżeli dobrze pamiętam to musisz ustawić TV jako pierwszy (podstawowy) wyświetlacz a monitor jako drugi i wybrać klonowanie. Nie mam pojęcia czemu nividia nie pozwala na wyświetlanie filmów na drugim monitorze ? Ew. możesz spróbować tym programem http://tvtool.info/index_e.htm zamiast ustawiać w nView. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Monitor - podstawowy, tv - clon > wlasciwosci ekranu > gdzies tam jest cos jak "video overlay settings" i tam trzeba ustawic zeby obraz szedl na obydwa ekrany, a nie tylko na podstawowy. Musi działać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treumatic Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Prawy RPM--->dajesz ustawienia==> wybierasz ekran TV ==> zaznaczasz 2 opcje pod nim ==> wylanczasz all opcje na monitrze i na bank musi ruszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 mialem to samo w swoim ti 4200 i to jest kwestia kodekow ... ja tak mialem ze jak na monitorze bylo widac to na tv bylo tylko czarne okienko .. :) musisz pobawic sie kodekami .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...