S.W.A.T Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam, dzis nie moge zamknac wina, ani zresetowac! Gdy pokazuje sie okienko zamykanie windows komp sie nie zamyka! czekam i czekamm.... musze recznie wylaczyc :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 moze plik z dzwiękem zamykania systemu uszkodzony, słychać dzwięk zamykania przy zamykaniu ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Jak wyrzuciles korek od wina to bedziesz mial klopot ale i na to jest rozwiazanie :) Nalezy wszystko wypic wtedy nic sie nie wyleje :) Albo zalatwic sobie zamykacz uniwersalny, lub samemu wystrugac sobie korek :) A teraz na serio. Nacisnij ctrl+alt+del i sprawdz jaki program/usluga nie odpowiada. Mozliwe ze ostatnio cos nowego instalowales i cos namieszalo w systemie. Edytowane 21 Listopada 2005 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ja za to mam tak, ze jak komp chodzi z 20 h to nie chce sie wylaczyc... wylaczenie systemu i tyle - dodam, ze myszka sie zawiesza. Ale np. po 3 h sie wylacza. Musze wtedy recznie go potraktowac (jak chodzi z 20 h;]) ale w sumie to nmie martwi mnie to jakos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ja sie u mnie nie rozlaczy internetu (polaczenia neo) to sie sam nie wylaczy, zawiesza sie a jak sie wylaczy polaczenie to sie zamyka :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...