kukifas Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) witam. przymierzam sie do zakupu lcd 17'. niestety moje fundusze nie sa zbyt imponujace, udalo mi sie wycisnac jedynie nieco ponad 1k. myslalem nad tym hyundai'em. dane calkiem calkiem, cena tez tylko jak z jakoscia? a moze macie jakies inne propozycje? temat moze nieco noobowaty, ale obecnie w listopadzie nie mam neta i ciezko mi cos wymyslic/znalesc. moze wam sie uda Edytowane 21 Listopada 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Brać monitor o wątpliwej konstrukcji tylko dla tego, że ma DVI to jak dla mnie za duże ryzyko. Lepiej juz kupic sprawdzony LG1730S, samsung 713N, czy philips 170C5BS. Albo dołożyc ciutke i kupic 17" Philips 170B6CG grey "Class 1 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19262 z gwarancją na wypalone piksele i DVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) a swoja droga dolozyc 100zl do wejscia dvi? moze jest jakis temat odnosnie dvi, czy warto w nie inwesotwac? Edytowane 30 Listopada 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popomistrz Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 co do hyundaia to ostatnio byłem w balcie i sprzedawca powiedział, że często mają martwe pixele więc lepiej sprawdzić przed zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 zakupiłem i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. dobre parametry i to w przystępnej cenie, do tego ładna stylistyka i dyskretnie wbudowane głośniki które może kiedyś się przydadzą. gwarancja obejmuje martwe piksele i sub piksele. szczerze polecam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 gwarancja obejmuje martwe piksele i sub piksele. szczerze polecam :wink: Czy możesz cos wiecej powiedziec o tej gwarancji, ile trwa, czy to tylko "zapewnienia " sprzedawcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pkt 8 gwarancji c)Monitory Hyundai ImageQuest 17 oraz 19 cali nie mogę posiadać więcej niż : - 3 uszkodzone piksele tzw. martwe piksele (punkty stale nie świecące) - 3 uszkodzone piksele stale świecąco na biało - 3 uszkodzone subpiksele czy punkty świecące na kolor czerwony, niebieski lub zielony - powyższe trzy typy uszkodzonych pikseli nie mogą występować w liczbie większe niż: jeden w pojedynczym klastrze czyli w obszarze o wymiarach 5 pikseli na 5 pikseli. nie najlepiej ale zawsze dobrze że jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pkt 8 gwarancji c)Monitory Hyundai ImageQuest 17 oraz 19 cali nie mogę posiadać więcej niż : - 3 uszkodzone piksele tzw. martwe piksele (punkty stale nie świecące) - 3 uszkodzone piksele stale świecąco na biało - 3 uszkodzone subpiksele czy punkty świecące na kolor czerwony, niebieski lub zielony - powyższe trzy typy uszkodzonych pikseli nie mogą występować w liczbie większe niż: jeden w pojedynczym klastrze czyli w obszarze o wymiarach 5 pikseli na 5 pikseli. nie najlepiej ale zawsze dobrze że jest :wink: Czyli klasyczna norma ISO ktorą posiada kazdy LCD Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 acha, bodziu8 zapomniałem dodać, gwaransja na 36 miesięcy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...