Skocz do zawartości
kukifas

17" Hyundai L73d - Ktos Cos Wie?

Rekomendowane odpowiedzi

witam. przymierzam sie do zakupu lcd 17'. niestety moje fundusze nie sa zbyt imponujace, udalo mi sie wycisnac jedynie nieco ponad 1k. myslalem nad tym hyundai'em. dane calkiem calkiem, cena tez tylko jak z jakoscia? a moze macie jakies inne propozycje?

temat moze nieco noobowaty, ale obecnie w listopadzie nie mam neta i ciezko mi cos wymyslic/znalesc. moze wam sie uda

Edytowane przez kukifas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brać monitor o wątpliwej konstrukcji tylko dla tego, że ma DVI to jak dla mnie za duże ryzyko. Lepiej juz kupic sprawdzony LG1730S, samsung 713N, czy philips 170C5BS.

Albo dołożyc ciutke i kupic 17" Philips 170B6CG grey "Class 1

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19262 z gwarancją na wypalone piksele i DVI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zakupiłem i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. dobre parametry i to w przystępnej cenie, do tego ładna stylistyka i dyskretnie wbudowane głośniki które może kiedyś się przydadzą. gwarancja obejmuje martwe piksele i sub piksele.

szczerze polecam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pkt 8 gwarancji

c)Monitory Hyundai ImageQuest 17 oraz 19 cali nie mogę posiadać więcej niż :

- 3 uszkodzone piksele tzw. martwe piksele (punkty stale nie świecące)

- 3 uszkodzone piksele stale świecąco na biało

- 3 uszkodzone subpiksele czy punkty świecące na kolor czerwony, niebieski lub zielony

- powyższe trzy typy uszkodzonych pikseli nie mogą występować w liczbie większe niż: jeden w pojedynczym klastrze czyli w obszarze o wymiarach 5 pikseli na 5 pikseli.

nie najlepiej ale zawsze dobrze że jest :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pkt 8 gwarancji

c)Monitory Hyundai ImageQuest 17 oraz 19 cali nie mogę posiadać więcej niż :

- 3 uszkodzone piksele tzw. martwe piksele (punkty stale nie świecące)

- 3 uszkodzone piksele stale świecąco na biało

- 3 uszkodzone subpiksele czy punkty świecące na kolor czerwony, niebieski lub zielony

- powyższe trzy typy uszkodzonych pikseli nie mogą występować w liczbie większe niż: jeden w pojedynczym klastrze czyli w obszarze o wymiarach 5 pikseli na 5 pikseli.

nie najlepiej ale zawsze dobrze że jest :wink:

Czyli klasyczna norma ISO ktorą posiada kazdy LCD

Gucio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi