starfire Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 WItam Problem jest taki ze od pewnego czasu uszkadzaly sie pliki na jednym dysku... powoli zaczalem dochodzic o co chodzi, dziala sie to na plikach uzywanych czy to przez kopiowanie czy to przez system np Gadu-gadu Pliki sie psuly winda uruchamiala chkdsk - czsc sie odzyskala a czesc poleciala. Przesintalowalem winde i nic. Sprawdzalem dysk wszystkim co mozna i nic. Az w koncu wywalilem przejsciowke gigabyta pata-sata i dalem na zwykla tasme dysk i caly dzien dzis kopiuje pliki mecze i zadnego bledu. Spotkal sie ktos z uszkodzona przejsciowka???? Czy to moze jakis inny problem np zlej wspolracy dysku z przejiscowka? Dysk seagate barka 160GB plyta abit an7 przejsciowka gigabyte p.s. plyta to abit an7, na drugim kanale sata mam drugi dysk ale sata i dziala ok Pozdrawiam Starfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Taki jest urok przejściówek. Ja miałem kiedyś przejściówkę na CPU ze slot1 na socket i też były problemy bo coś nie łączyło itd. itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfire Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 No w sumie tak, ale przeczesalem caly net i nikt nie mial problemow z przejsciowkami do dyskow a tu taki zonk, moze cos gdzies jest zle ustawioone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...