MadMat Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Cześć. Trudno mi jest opisac co tak naprawde potrzebuje ale sprobuje to zrobic: Szukam programu za pomocą którego mógłbym stworzyć projekt maszyny. program musi mieć możliwość przedstawienia: 1. skrzyni w której po naciśnięciu guzika wysuwa się ramie. 2. zbliżenia do wewnątrz ramienia gdzie jest pokazany silniczek który powoduje przesunięcie się ramienia. 3. widoku z góry boku i przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 z prostych to chyba truespace.. jednak ma on interfejs - niby prosty.. ale dla mnie trochę za bardzo prosty :D tak czy siak do każdego programu trzeba sie przyzwyczaić... mi się nie udało... pozatym ostatanio wspieram darmowe oprogramowanie.. i używam anim8tor'a.. jednak póki co to trochę jemu brakuje do 3ds'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...