arch Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Wstepnie juz mam poglad na to, czego chce: proc Opteron Venus 1.8 GHz w kwestii mobo i grafy mam dylemat, lepiej wziac DFI LP NF4 bez SLI + Radeona X800 GTO , czy z SLI + GFa? Prosze poleccie jakies konkretne modele. Dodam, ze najprawdopodobniej zaloze WC, wiec stockowe chlodzenie mi nie straszne ;) Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ja bym prał opka 144 + DFI ultra D (bez sli) + radek x800GTO by connect 3d (odblokowac dodatkowe potoki i jazda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 popieram w 100% i chłodzonko to ac freezer a opteron to może selekt jakis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greebqu Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 no dobra, wszystko gites... tylko po co ten Opteron? nie lepiej dac wiecej kasy za jakiegos selekta Venice 3000+ albo 3200+? plyta oczywiscie DFI na NF4 grafa- modowalny X800GT/GTO. a ramu nie kupujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 popieram w 100% i chłodzonko to ac freezer a opteron to może selekt jakis?Czytaj dokładnie, napisał że założy wc. no dobra, wszystko gites... tylko po co ten Opteron? nie lepiej dac wiecej kasy za jakiegos selekta Venice 3000+ albo 3200+? plyta oczywiscie DFI na NF4 grafa- modowalny X800GT/GTO. a ramu nie kupujesz? Widać razmu nie potrzebuje, a lepiej brać Opertona bo ma więcej cache. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ram mam ze starego kompa (zobacze ile pociagnie, teraz jest ograniczany przez zwalony kontroler chyba, nie moge puscic na wiecej niz 200 MHz (tak, probowalem w asynchro), chociaz na 200MHz chodzi stockowo ;0). Najlepsze selecty Venice juz poszly, a te E3, najlepiej sie krecace podobno mialy jakies tam malo istotne bugi ;p Poza tym kto mowi, ze nie bedzie mozna kupic Opka select :) Nie spieszy mi sie, wpierw sobie bude pod WC przystosuje (i przy okazji pomecze ludzi w dziale o WC :D). Thx za konstruktywne wypowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...