Skocz do zawartości
pomir

Jaki zasilacz power/econo???

Rekomendowane odpowiedzi

Marcona 400W z 170zl :)

a mozesz podac jakies informacje na temat tej zasilki?

chodzi mi o to czy zaniza napiecie , ile go juz masz, czy jest cichy , czy ma mozliwosc regulacji wentylka , ile ma wentylkow itp itp

please!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niezły wybór.

Ale jak ktoś ma troszkę więcej kasy to polecam Topower420W za 270 pln, nawet sam się na takiego czaję.

rzuc tomasir jakims linkiem do sklepu gdzie go mozna dostac :!:

A co już z wyszukiwarki nie chce się korzystać??? :wink:

Ale masz :D :

oto zasiłka (chodzi mi o 2-wentylatorową):

http://www.topower.com.tw/home/atx12v_420p4.htm

a oto sklep:

http://www.cennikpc.com/cennik.html?#tabela18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niezły wybór.

Ale jak ktoś ma troszkę więcej kasy to polecam Topower420W za 270 pln, nawet sam się na takiego czaję.

rzuc tomasir jakims linkiem do sklepu gdzie go mozna dostac :!:

A co już z wyszukiwarki nie chce się korzystać??? :wink:

Ale masz :D :

oto zasiłka (chodzi mi o 2-wentylatorową):

http://www.topower.com.tw/home/atx12v_420p4.htm

a oto sklep:http://www.cennikpc.com/cennik.html?#tabela18

wielkie dzieki tomiasir :P

jeszcze cie troche pomecze :wink:

1) ten link to chyba nie do sklepu netowego wiec jak go mozna kupic w nim zasilacz :?

2) nie wiesz czy ma on mozliwosc manualnej zmiany obrptow wentyla w zasilce (sorki ale chce sie upewnic a przy okazji sobie posta nabijesz :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) ten link to chyba nie do sklepu netowego wiec jak go mozna kupic w nim zasilacz :? 

2) nie wiesz czy ma on mozliwosc manualnej zmiany obrptow wentyla w zasilce (sorki ale chce sie upewnic a przy okazji sobie posta nabijesz :wink: )

A jak to nie do sklepu?????

Wciskasz informacje i masz:

CennikPC.com

tel. 502-155636

e-mail: sklep@cennikpc.com

Zamówienia prosimy składać e-mail'em na powyższy adres. Zostaną one potwierdzone, z określeniem terminu dostawy. Termin ten, w przybliżeniu jest podawany jako "DEADLINE".

Sposoby płatności:

Możliwa jest płatność z góry (przelew na konto bankowe) jak i płatność przy odbiorze. Ta pierwsza daje możliwość zaoszczędzenia na części kosztów wysyłki.

Formy odbioru:

- odbiór osobisty jest możliwy w Bielsku-Białej lub w Łodzi lub w dowolnym miejscu leżącym na trasie przejazdu z B-B do Łodzi (np. Katowice, Częstochowa)

- wysyłka

Sprzęt jest wysyłany firmą kurierską "Servisco". Jest ubezpieczony, solidnie zapakowany z deklaracją traktowania przesyłki ze szczególną ostrożnością. Przybliżone koszty wysyłki to ok. 25 zł (w razie płatności z góry) lub ok. 40 zł (płatność przy odbiorze).

Możliwa jest też wysyłka pocztą polską. Zwykle opłacalna w przypadku rzeczy o niskiej wartości. Koszty dostawy są wtedy niższe.

Koszty wysyłki pokrywa Zamawiający.

A co do drugiego pytania to chyba ma skoro pisze:

Fan Speed Control Switch for Auto, Middle, Low

Ale nie mam 100% pewności bo go jeszcze nie mam. Napisz do Berkuta bo jak się nie mylę on go ma

NO i pisze:

3 Selections : Auto, Medium, Low 3 Selections

Auto: Control fan speed automatically by system temperature.

Low: Low Speed

Middle: Middle Speed

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to nie do sklepu?????

Wciskasz informacje i masz:

CennikPC.com

tel. 502-155636

e-mail: sklep@cennikpc.com

Zamówienia prosimy składać e-mail'em na powyższy adres. Zostaną one potwierdzone, z określeniem terminu dostawy. Termin ten, w przybliżeniu jest podawany jako "DEADLINE".

Sposoby płatności:

Możliwa jest płatność z góry (przelew na konto bankowe) jak i płatność przy odbiorze. Ta pierwsza daje możliwość zaoszczędzenia na części kosztów wysyłki.

Formy odbioru:

- odbiór osobisty jest możliwy w Bielsku-Białej lub w Łodzi lub w dowolnym miejscu leżącym na trasie przejazdu z B-B do Łodzi (np. Katowice, Częstochowa)

- wysyłka

Sprzęt jest wysyłany firmą kurierską "Servisco". Jest ubezpieczony, solidnie zapakowany z deklaracją traktowania przesyłki ze szczególną ostrożnością. Przybliżone koszty wysyłki to ok. 25 zł (w razie płatności z góry) lub ok. 40 zł (płatność przy odbiorze).

Możliwa jest też wysyłka pocztą polską. Zwykle opłacalna w przypadku rzeczy o niskiej wartości. Koszty dostawy są wtedy niższe.

Koszty wysyłki pokrywa Zamawiający.

A co do drugiego pytania to chyba ma skoro pisze:

Fan Speed Control Switch for Auto, Middle, Low

Ale nie mam 100% pewności bo go jeszcze nie mam. Napisz do Berkuta bo jak się nie mylę on go ma

NO i pisze:

3 Selections : Auto, Medium, Low 3 Selections

Auto: Control fan speed automatically by system temperature.

Low: Low Speed

Middle: Middle Speed

Dołączona grafika

thx tomasir

wlasnie takiej zasilki szukalem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...