piterjazz Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam, Szukam programu ktory znajduje na dysku takie same pliki mp3 dzieki czemu mozna skasowac i pozostawic sobie tylko jeden. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 total commander... opcja wyszukaj plik, zaawansowane... wyszukaj zdublowane pliki... Ciągle staram sie przzekonać ludzi że TC jest jednym z najlepszych programów pod słóńcem na windowsa... i umożliwia praktycznie wszystko.. i zastępuje mase programów i programików.... naprawdę warto.. mówi to doświadczony inf... PelzaK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) system mechanic, jv16... kupa jest takich programow :) Edytowane 23 Listopada 2005 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 easy cleaner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekon2 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam, Szukam programu ktory znajduje na dysku takie same pliki mp3 dzieki czemu mozna skasowac i pozostawic sobie tylko jeden. pozdrawiam Ja używam polskiego programu Double Remover 2 Wszystko jest bardzo proste w obsłudze, poza mp3 program potrafi też sprawdzić i inne pliki np obrazki. Program jest za darmo, darmowy klucz to dantonzone.com. Wszystko ściągnięcia z tej strony: www.dantonzone.com PS: Sorry że wyciągam stary temat ale gdy sam szukałem pomocy to odesłało mnie na tą strone. mam nadzieje że przyda sie i innym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Spoko naprawde bylo warto odkopywac 3 letni watek. Milego ZPP za archeologie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...