Karol_mla Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Kupiłem sobie ten telefonik wraz z kartą pamięci 512 i nie wiem jak mam wgrać do niego gry java. Proszę o pomoc. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 eeee zapewne trzeba wgrac ja kablem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 nie, to sagem. tu jedynie chyba przez wap no albo wczesniej wrzucic na karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS123 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam!!! Mam wlasnie ten aparat Sagem myx6-2(Git sprzęt) i wgrywalem do niego jave poprzez karte pamięci. Opis 1)Musisz kupic karte trans-flash (micro sd)+ adapter SD 2)Musisz kupic czytnik kart SD 3)Wgrywasz poprzez czytnik gry java o rozszerzeniu (.jar) 4)Wkladasz karte do telefonu i instalujesz z karty na telefon gry :) 5)Grasz :):) !!!!!POZDRAWIAM!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...