Barthezz365 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Mam sprzęt taki jak w podpisie w NFS Most Wanted mogę zagrać najwyżej w 800x600 i medium detale.Co proponujecie do upgrade'u? Zastanwaiałem sie nad grafiką lub grafiką i ramem. Bede miał około 600 zł chociaż im mniej tym lepiej :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Radeon 9800pro, sprzedaj te kości i zastanów sie nad 2x 512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 popieram ale radka z szyna 256 bitow!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) A gdybym uzbierał na jakiegoś X800GT i na ram(chociaż czy ma to sens :P) Chciałbym pograć w nowe gry w jakiś ciekawszych rozdzielczościach i detalach niż medium lub low no i chciałbym mieć spokój z grami przez dłuższy czas :) Edytowane 22 Listopada 2005 przez Barthezz365 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 X800 to prawie to samo tylko że na pci-e, a Twoja płyta nie ma pci-e tylko agp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Hmm... KLIK Zobacz na ten link chodzi mi o cos takiego. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 No fajna karta, ale mówiłeś że do 600zł, a tam jest 800, poszukaj może tu, może znajdziesz taniej, a jak nie to bierz 6600GT albo 6800LE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorieL Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Moze to Cie zainteresuje http://forum.purepc.pl/Winfast-6800le-Agp-...aa-t166440.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Moze to Cie zainteresuje http://forum.purepc.pl/Winfast-6800le-Agp-...aa-t166440.htmlPrzestań zamieszczać takie posty, zamieściłeś już w jednym temacie, teraz w drugim, powielanie postów to łamianie regulaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorieL Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 To wytlumacz mi jedna rzecz. Dajac komus rade powinienem najpierw sie zastanowic czy komus innemu podobnej nie udzielilem zeby nie powielac postow?? Ogarnij sie czlowieku. A tak na marginesie to ten post nie jest taki sam". Wydaje mi sie ze akurat ta informacja jest przydatna dla osoby zakladajacej topic. Co wiecej osoba ta wcale nie musi przegladac innych tematow zeby znalezc moj post takze nie czepiaj sie bo nie ma o co. Nie mam zamiaru wiecej pisac na ten temat. Jezeli Cie urazilem to wybacz. LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...