polip Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Mam drukarke HP 656c Kupiłem na giełdzie kardriż pusty HP 20 Naładowałem go szczykawką i tuszem z kardridża HP 29A Naładowałem go od góry potem zakleiłem otwór, wsadziłem głowice do gorącej wody aby usunąć stary zashnięty tusz potem wytarłem papierkiem . Stronke testową wydrukowała wspaniale ale po czasie tusz na głowicy zasycha. W pojemniku jest otwór na góże i nadole oba mam zaklejone bo z dołu mi kapał tusz a głowica zastyga . Napiszcie gdzie popełniłem błąd ??? POZDRAWIAM !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Błędem jest ta drukarka, też ją miałem i niemile wspominam, nabijanie tych powalonych tuszy było udręką, a najańsze zamienniki były po 50pln. nawet oryginały mi zasychały po tygodniu, zwłaszcza kolor. Moja najlepsza rada: zmień drukarkę jak masz fundusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...